KAKO ĆU JA BEZ TATE? Čolina ćerka van sebe zavapila!

Autor:

Zabava

23.02.2021

10:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zavapila od očaja!

RepublikaFoto: youtube.com/ Zdravko Colic
Zdravko Čolić

Starija ćerka Zdravka Čolića mnogo strahuje za oca i njegovo zdravlje od kada je počela korona! Čak nekad, kako nam prenosi izvor, zaplače i izjada se drugaricama!

– Una je baš vezana za oca. U stvari obe ćerke obožavaju Čolu jer im sve popušta i slab je na njih, ali Una nekako baš strepi jer je i prvo dete, i zrelija je. Ova mlađa je isto tako brižna, ali je opuštenija – priča izvor Scandala! i dodaje:

RepublikaFoto: Instagram.com/unacolic/Promo foto
Una i Čola

– A od kada traje korona, Una je kao na iglama. Samo plače i ponavlja: Bojim se! Kako ću ja bez mog tate! Ovo mora da stane, želim naš stari život, dosta je mera i opreza – prepričava izvor i dodaje:

– Istina, Čola po godinama spada u rizičnu grupu, ali on zdravo živi, trenira, kreće se i sada se čuva virusa. Devojka malo i paniči, ali to je sve normalno kad su ćerke u pitanju. Mada je ona i u pravu, valjda će ovo sve da prođe uskoro – zaključio je izvor za Scandal!.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
daccccccccca

23.02.2021 11:58

Cola je kao kvalitetno vino,za njega nema zime...

Vakcina

24.02.2021 08:00

Za Čolu Phizer - zaslužio je.