PROMENILA PLOČU? Jadranka sad peva: SRPKINJA JE MENE MAJKA RODILA!

Autor:

Zabava

22.02.2021

13:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jadranka Barjaktarović, crnogorska pevačica, prošle godine je na mitingu u Crnoj Gori pevala "Ne može nam niko ništa, jači smo od Srbije", nakon čega su je mnogi iskritikovali i to s razlogom budući da je ovde i ta kako dobro zarađivala.

RepublikaFoto: twitter.com/printscreen
Peva drugu pesmu... Jadranka Barjaktarović

A sada se pojavio snimak na kom Jadranka peva drugu pesmu i to:"Srpkinja je mene majka rodila", te je izvesno da je pevačica odlučila da se "podvuče" našem narodu kako bi ponovo lepo zarađivala. 

Podsetimo, pevačica se posle skandala prošle godine pravdala da ju je ponela atmosfera i da nije nikome htela da naudi niti da ga uvredi.

- Mnogo mržnje ima među vama! Svakom se desi u životu da pogreši, a vi ste kao bezgrešni?! Da se razumemo, nije mi bila namera nikog da uvredim i ponizim, volim obe zemlje, volim moju Crnu Goru, volim i Srbiju. Ne znam zašto ste se svi našli uvređenima, pa sam ja za vas trenutno najveći neprijatelj?! Sve ste u životu sredili, pa se bavite mnome - napisala je pevačica tada  i dodala da ju je ponela atmosfera na mitingu pristalica Mila Đukanovića.

Foto: printscreen/instagram
Ne može da se dogovori sama sa sobom...Jadranka

- Rekla sam da sam pogrešila, da nikakvu lošu nameru nisam imala, atmosfera me je ponela, pevala sam onako kako su ljudi u publici pevali sa mnom. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
dragan

22.02.2021 14:37

jesi li ti sigurna da te srpkinja majka rodila...mozda te rodila albanka