Dragana Mirković godinama bila u vezi sa POLITIČAROM I BIZNISMENOM, PA SE ZA NJEGA TAJNO UDALA!

Autor:

Zabava

22.02.2021

11:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pre braka sa Tonijem Bijelićem, Dragana Mirković bila je u dugogodišnjoj vezi sa poznatim estradnim menadžerom i političarom. Ipak, njihova veza nije opstala.

RepublikaFoto: Promo foto
Pre Tonija se malo tajno udavala... Dragana Mirković

Dragana je devedesetih godina, u zenitu svoje popularnosti, bila u vezi sa Zoranom Bašanovićem, biznismenom, menadžerom i političarom. U to vreme Bašanović je folk zvezdi bio ne samo dečko, već i menadžer. Nizali su uspehe, uživali u ljubavi. A onda su krajem prošlog veka stavili tačku i na poslovni i privatni odnos.

Foto: Instagram.com/draganamirkovic
Dragana i Toni

Mirkovićeva je ubrzo upoznala Tonija, za kojeg se bez velike medijske pompe udala 2000. godine, a sa kojim danas ima ćerku Manuelu i sina Marka.

Bašanović je u jednom intervjuu 2010. godine otkrio da nije ostao u kontaktu sa Draganom i priznao da su se jednom prilikom i tajno venčali.

RepublikaFoto: youtube.com/Nasa Televizija
Sa njim je Dragana godinama bila u vezi... Zoran Bašanović

Mnogo vremena smo tada boravili van zemlje, a kada nismo radili, išli smo što dalje, jer smo jedino tamo imali mir. Postoje turistička venčanja na dalekim destinacijama i ostrvima gde ljudi sklapaju brak iz zezanja. Tako smo se Dragana i ja venčali u jednoj kapeli u Las Vegasu, kao i mnogi poznati parovi, ali to venčanje nije nigde zavedeno i ne važi. Ako je to bilo to neko tajno venčanje o kojem se pričalo, sad više nije - obelodanio je Bašanović, koji je pre veze sa Draganom bio u kratkoj romansi sa njenom koleginicom Mirom Škorić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Qanon

22.02.2021 22:20

Taj navodni političar je uhapšen u americi zbog kradje u tržnom centru sa devojkom. Običan lopov.

Ivan

23.02.2021 03:43

Znači ona je bila u vezi sa "političarOm"

Jana

23.02.2021 11:45

Ova Dragana Bijelic je postala izrazito antipaticna pojava.