Pevačica se mesecima oporavljala od strašne nesreće: Zvezda Granda preživela udes, a onda je usledila anksioznost...

Autor: Republika.rs

Zabava

21.02.2021

20:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne zaboravlja ovaj period života.

RepublikaFoto: youtube.com/Jutarnji program TV HAPPY
Vanja Mijatović

Stefan Petrušić autom udario u betonske stubove, ali je prošao bez povreda, Ana Sević ugruvana, dok je Mijatovićka zadobila prelome grudnog koša i tri pršljena, ovako je glasila vest 2013. godine kada su pevači doživeli saobraćajnu nesreću.

Vanja je najteže prošla i njen oporavak trajao je mesecima i bio je veoma naporan. Pevačica se prisetila ovog teškog perioda i progovorila o svemu što je tada prošla, ali i godinama kasnije.

-Pre 8 godina na ovaj dan, brat Vladan Mijatović mi je napisao i posvetio ovu divnu muziku,inspirisan ne tako lepim događajem. Ova nesreća je donela borbu od 6 meseci , da se vratim normalnom zivotu i stanem na noge ponovo.Tri godine kasnije donela je i borbu sa anksioznošću. Donela je i to da totalno drugačije posmatram život i shvatim šta je to sreća - počela je svoju poruku Vanja na društvenim mrežama.

-Nema dana da se ne zahvalim Bogu što me je ostavio na nogama i što mi je pokazao pravi put. Zahvalim se svaki put kada skuvam kafu, kada operem zube, kada zapevam, zaigram, siđem niz stepenice, jer ništa od toga,a i mnogo više, nisam mogla sama. Moja mama je brinula o meni i dugujem joj puno.Moja porodica je bila moja podrška i ne mogu da im se zahvalim do kraja života.

Sećam se da je te noći bila jedna divna gospođa pored mene do momenta kada je hitna pomoć došla. Volela bih da je nadjem,da joj se zahvalim jer mi je puno pomogla u trenutku bolova, straha i agonije. Bila je moj spas. Želim i da se zahvalim divnim doktorima ,sestrama, mojim kolegama, prijateljima i ljudima koji me i ne poznaju,a došli su da me posete, poslali poruku i uputili lepe reči i poželeli brz oporavak. Reci ću vam da mi je puno značilo. Život je jako lep kada shvatite šta je zaista bitno.Uživajte u istom, jer sve sto poželite možete imati ,samo ne zdravlje - zaključila je pevačica u svojoj poruci.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading