Rasta popljuvao delo Đorđa Balaševića: To je smaračka muzika koja ne ide uz moj kredibilitet!

Autor:

Zabava

20.02.2021

18:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đorđr Balašević napustio nas je tokom jučerašnjeg dana. Slavni kantautor preminuo je usled bolesti upale pluća i od tada veliki broj ljudi se oprašta uz njega na društvenim mrežama.

RepublikaFoto: Printscreen
Rasta otvoreno govorio o tome da nije gotivio Balaševićevu muziku

Svi su poštovali Đoleta i divili mu se, iako i nisu možda slušali njegovu muziku, voleli da slušaju njegove intervjue, jer je sa nekom posebnom emocijom pričao o svojoj porodici, ali i vremenu u kojem smo živeli i u kojem živimo, a koje i nije baš bajno.

Mnogi su se divili njegovoj ličnosti i niko nije mogao prosto da kaže ništa negativno o nekome ko ima takvu emociju, ali neki su se pre nekoliko godina i na to osudili.

RepublikaFoto: Printscreen
Đorđe Balašević

Reper Stefan Đurić Rasta 2017. godine bio je član žirija šoua "Ja imam talenat" gde je ocenjivao mlade nade. Neki od njih su mu se predstavili, pevali su upravo Balaševićevu pesmu, a on ih je pohvalio jer im se svideo način na koji su otpevali numeru, dok Balaševićevu muziku nije voleo o čemuje otvoreno govorio u emisiji "Ami G Show":

Foto: instagram.com/stefanrasta
Rasta

- Bio je takmičar u "Ja imam talenat" i prepozano sam da je pevao Balaševićevu pesmu, ali mi se nekako neizmerno sviđala. Ja nekako nisam to ranije slušao, ne ide mi uz kredibilitet. Ne kažem da je to loša muzika, ali meni se to ne sviđa, ali taj takmičar je tako lepo otpevao da je to zvučalo kao neki polu R&B, a ne ono sa govorom. Mene Đole Balašević smara, kad čujem neku pesmu, ali sam se prosto oduševio kako njegova pesma zvuči u drugom aranžmanu - rekao je Rasta.

Pogledajte i snimak iz emisije "Ja imam talenat" gde je Rasta. još žešće opleo po muzici Đorđa Balaševića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
lazar

21.02.2021 18:01

Ti i kredibilitet? Hahahaha