ANA ZBOG KAJE PRAVILA RASTI LJUBOMORNE SCENE!

Autor: Aleksandra Ivanović

Zabava

17.11.2017

06:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Krah braka Ane Nikolić i Stefana Đurića Raste privukao je ogromnu pažnju javnosti, a kako Srpski telegraf saznaje, problemi između muzičara datiraju još otkad je Ana bila trudna. Ozbiljna svađa krenula je zbog Anine i Rastine duetske pesme "Slučajnost", koju je prvobitno reper trebalo da snimi sa Katarinom Kajom Ostojić.

Foto: instagram.com/kaya_ostojic
Kaja Ostojić

Međutim, zbog izliva ljubomore njegove trudne supruge, u zadnji čas je promenjen scenario i Nikolićka je uletela umesto koleginice.

- Rasta je pred kraj Anine trudnoće objavio spot "Slučajnost", što je i njihov poslednji zajednički projekat. Međutim, ono što javnost ne zna jeste da ta numera u stvari uopšte nije bila namenjena Nikolićki, već je reper hteo da je izvede sa koleginicom Katarinom Ostojić. Kaja je odlična pevačica i Rasta je više puta ponovio da bi voleo da imaju duet, kad je čuo pesmu "Slučajnost", odlučio je da je to to i da će im numera oboma odlično leći u tom trenutku - započeo je izvor blizak bivšem paru i dodao:

- Međutim, kad je Ana čula za to, potpuno je poludela od ljubomore, napravila mu je dramu i on je zarad mira u kući rešio da odustane od Kaje. Pošto je Ana insistirala da Ostojićkin deo pesme izvede upravo ona, na to je pristao, samo da je ne uznemirava pred porođaj. Iako je bila u poodmakloj trudnoći i poprilično se ugojila, Ana se latila mikrofona, a u spotu za pomenutu numeru joj se ne vidi figura već samo lice, većim delom zaklonjeno šeširom - zaključio je izvor za Srpski telegraf.

Pokušali smo da stupimo u kontakt sa Anom, Rastom i Kajom, ali nijedno od njih nije odgovaralo na naše pozive i poruke.

Foto: instagram.com/ananikolicofficial

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading