Ne zna šta priča! Ana: Snimam spot, ali ne znam za koju pesmu!

Autor:

Zabava

20.02.2021

04:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Nikolić izazvala salvu komentara i podsmeh na Instagramu kada je objavila klip sa snimanja spota za novu pesmu, a onda priznala da ni ona sama ne zna o kojoj pesmi se radi.

Foto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Ana Nikolić

Pop pevačica na sve načine pokušava da se vrati na muzičku scenu, pa se u vreme kada niko od njenih kolega ne snima pesme, a ponajmanje spotove, latila tog posla.

 

Na Instagamu je objavila video koji je snimio neko od njenih saradnika. Delovala je veoma pijano, a onda je odvalila u svom stilu:

- Stigli smo na Kilimandžaro da snimamo ultra, mega spot. Ali ja ne znam za koju pesmu snimamo - rekla je Ana čudnim glasom, dok je sve vreme držala cigaretu u ustima i tipkala telefon nezainteresovana za pitanja koja su joj saradnici postavljali.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Ana Nikolić

Nedelju dana pre ovoga Ana je imala još jedan blam takođe na snimanju spota. Ona je galamila po ulici i drala se na sav glas na svoje saradnike. Iako se kasnije vadila da je sve šala, nije tako izgledalo. Ljudi na društvenim mrežama su komentarisali da im Nikolićeva deluje kao pijanica, te da ih, što je starija, sve više podseća na pevačicu Bebi Dol.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Goran

20.02.2021 14:45

Biće lekar ali ne zna da li će da upiše medicinski fakultet.