(FOTO) NISU VEZALI POJAS! Mirko i trudna Bojana zatečeni u kolima, a u pozadini tužna pesma!

Autor:

Zabava

19.02.2021

14:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njena poslednja objava privukla je pažnju.

RepublikaFoto: instagram.com/printscreen
Bojana i Šijan

Bojana Rodić redovno izveštava svoje pratioce na društvenim mrežama o svakom svom koraku. Njena poslednja objava privukla je mnogo pažnje.

Naime, trudna Bojana snimala je sebe i svog izabranika Mirka Šijana u vožnji. Njih dvoje su na snimku u opuštenom izdanju, slušaju muziku, a ono što je mnogima zapalo za oko jeste da ni Šijan ni njegova trudna devojka nisu vezali sigurnosni pojas. Mirko je pevao uz tužan ritam pesme Ljube Aličića.

Foto: Instagram/printscreen
Foto: Instagram/printscreen

Podsetimo, Bojana i Mirko su vest da će postati roditelji obelodanili za Božić, a tome se najviše obradovala Mirkova majka, pevačica Goca Božinovska.

- Biću super baka, baba, babetina, kako god me budu zvali! Radujem se tome, iako mi Mirko nikad nije pomenuo brak i decu. Moj sin se mnogo smirio. Sedi kod kuće i posvećen je sebi i devojci. Videćemo da li je zreo za roditeljstvo tek kada se beba bude rodila. Ne mogu o tome da pričam, moj Mirko je za mene uvek moja beba. Planira se venčanje pre bebe, normalno. Nadam se da će situacija to dozvoliti. Biće i veridbe, ali nema nikakvih detalja, desiće se spontano - rekla je Goca tada.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading