SAD SU JOJ DUŠICE: Anabela zabeležila emotivni trenutak s ćerkama! (FOTO)

Autor:

Zabava

19.02.2021

10:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trudnoća Lune Đogani promenila je izgleda mnogo toga, pa je odnos nekadašnje zadrugarke sa majkom Anabelom Atijas sada mnogo bolji.

RepublikaFoto: e-stock/M.RODIĆ
Posle dugo vremena u idiličnim odnosima... Anabela i Luna

A Anabela je proteklih dana posetila Lunu i Marka sa ćerkom Blankicom i raznežila se kada je videla ćerkin trudnički stomačić koji je odmah uslikala:

Moje tri dušice - napisala je Anabela.

Foto: instagram.com/anabelci
Dirljivo... Blankica ljubi Lunin stomak

Anabela je uslikala Blankicu dok ljubi Lunin stomak i raznežila sve pratioce na svom profilu na instagramu.  

Podsetimo, Anabela je priznala da se kaje što se mešala u odnos između svoje ćerke Lune i Marka Miljkovića dok su bili u prethodnoj sezoni "Zadruge", jer sada vidi da se njih dvoje odlično slažu.

Pevačica je rekla da se nada da će naslednica i zet razumeti kad postanu roditelji zbog čega se tako ponašala, kao i da je htela samo najbolje za svoje dete.

- Očekivala sam da ću postati mlada baka, jer sam i sama rodila dete u 21. godini. Divno se osećam, spremna sam da postanem baba. Puna sam ljubavi, jedva čekam da zagrlim tu bebu. Unuče je, kažu svi, neka nova vrsta ljubavi, ne može da se meri ni sa čim. Neki drugi nivo, ako to uopšte može da postoji posle vašeg deteta, da nekoga volite više, drugačije - kazala je Anabela nedavno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading