BILA JE SE*S SIMOL JUGOSLAVIJE: Dijana je zavela Al Paćina, a onda i poslala na psihijatrijsku kliniku!

Autor: Republika.rs

Zabava

18.02.2021

21:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fatalna plavuša!

RepublikaFoto: instagram.com/Diana.niven
Diana Bećirović

Dijana Bećirović (55) bila je seks simbol bivše Jugoslavije karijeru modela započela je sa samo 14 godina.

Osamdesetih godina je važila za seks bombu, a  napravila internacionalnu karijeru radeći kao novinar.Slikala se gola  za časopis "Start", kao i za "Playboy", a za nju su govorili da je prva jugoslovenska starleta.

Bećirovićeva je bila u vezi sa poznatim ličnostima, kako sa domaće tako i sa strane scene, a najzvučnija imena su Al Paćino i Goran Bregović, piše Kurir.rs

-Svi su padali pred „Majklom Korleoneom”, ali ne i ja. Nije bio moj tip. Al Paćina sam upoznala kada je sa Frensisom Fordom Kopolom snimao "Kuma". Izlazili smo, ali je on bio večno napet i uvek u paranoji od paparaca. Redovno u strahu da će ga uhvatiti. Moj zadatak je da muškarca napravim muškarcem, a njegov da mene napravi ženom. To nisam osećala kod Paćina, već samo njegov ključali ego - ispričala je jednom prilikom. 

-Počeo je da mi daje naredbe kada smo bili u noćnim provodima. Kao, „idemo odmah kući”. Odgovorim mu: „Idi ti slobodno”. Dogovarali smo naše druženje i na Siciliji. Rekla sam mu „Staviću ti košuljicu”. Mislila sam na ludačku košulju. I neverovatno, samo dva dana posle ovog mog zezanja Al Paćino je završio na psihijatrijskoj klinici i to od posledica konstantnog stresa. Al je divan tip, ali iako ga mnogi vide kao "Kuma" ili "Skarfejsa", ja sam ga doživela kao neopuštenu osobu. Možda čak i sa nataloženim kompleksima - rekla je Dijana. 

Dijana je bila u vezi i sa frontmenom "Bijelog dugmeta" Goranom Bregovićem, a fanovi su strahovali da će se zbog nje bend raspasti pošto je i klavijaturista Vlado Pravdić bio zaljubljen u nju.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading