OTKRILA TAJNU? Poznata voditeljka tvrdi: Zdravko Čolić mi je POSVETIO PESMU!

Autor:

Zabava

18.02.2021

18:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čuvenu pesmu "Ružice, Ružo, Ruška", Zdravko Čolić je posvetio meni.

RepublikaFoto: Soultime media
Zdravko Čolić

Iako se dugo šuškalo da je Zdravko Čolić Čola samo jednu pesmu u svojoj karijeri posvetio stvarnoj osobi i to Kristini Kovač, voditeljka Ruška Jakšić tvrdi drugačije.

Naime, Ruška je prilikom gostovanja u jednoj emisiji ispričala da je Čola jednu pesmu posvetio i njoj i da joj to lično priznao u jednoj emisiji.

- Čuvenu pesmu "Ružice, Ružo, Ruška", Zdravko Čolić je posvetio meni. To je lično rekao u jednoj emisiji u kojoj smo gostovali zajedno. Ono što je smešno jeste da je Marina Tucaković pisala tekst, Kornelije Bata Kovač kompoziciju, pa onda nismo znali da li je meni Marina posvetila tekst ili Bata muziku - otkrila je Ruška u svojoj velikoj ispovesti za Kurir i dodala: 

RepublikaFoto: youtube.com/pink.rs
Ruška Jakšić

Izašla sam i u čuvenoj knjizi "Zbog njih su mnogi gubili glave" Slobodana Savića. Mnogi poznati muškarci su za mnom gubili glavu, ne želim da otkrivam ko su, možda ću to otkriti nekad u svojoj autobiografiji - zaključila je voditeljka.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading