Za nju nema zime Folkerka peva starletama i krimosima: Jana kupuje restoran u Vestu od koronažurki!

Autor: Dušan Lukić

Zabava

19.02.2021

04:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Suprug i ja planiramo da proširimo biznis. Još pregovaramo oko lokacije, puno košta ulaganje u nekretninu koja ima 350 kvadrata, kaže Todorovićeva.

RepublikaFoto: instagram.com/janavip2011
Jana Todorović

Folk pevačica Jana Todorović jedna je od retkih na estradi koji su zgrnuli ogroman novac tokom korone, što pevajući, što vodeći restoran, pa je rešila da ozbiljan keš koji je zaradila investira u još jedan restoran. Kako Srpski telegraf saznaje, pevačica koja se bavi i ugostiteljstvom, razgledala je lokale u popularnom beogradskom naselju Vest 65, pa je preko poznanika rezervisala prostor od oko 350 kvadrata, za koji planira da iskešira oko 450.000 evra.
Todorovićeva je za naš list potvrdila da sa sređivanjem restorana planira da počne tek na proleće, a do tada vodi deo poslova u restoranu koji je prošle godine otvorila u naselju Južni bulevar.


- Tačno je da planiramo da proširimo biznis, ali još ništa nije sigurno. Gledamo restoran na jednoj lokaciji na Novom Beogradu, ali kada budem sigurna da ćemo pazariti nešto na ovoj lokaciji ili nekoj drugoj, pričaću o ciframa. Za sada smo rezervisali jedan prostor, ali videćemo da li je to konačna odluka. Znate i sami kolike su cene kada se kupuje nekretnina od 350 kvadrata. Koštaće me sve sigurno više od 450.000 evra, ali o tom-potom - kaže pevačica za naš list i dodaje:

 Pevačica je u luksuznom kompleksu na Novom Beogradu rezervisala lokal za koji planira da iskešira 450.000 evra


- Nije teško baviti se ugostiteljstvom ako stvarno to želite i ako se posvetite. Pored toga što pevam, sa suprugom sam rešila da otvorim restoran i uđem u ugostiteljstvo. On mi je od početka bio velika podrška, ne znam koliko bih mogla sve sama da iznesem.
RepublikaFoto: instagram.com/jana
Jana Todorović


Podsećanja radi, Jani je policija upadala u restoran po prijavi komšija da pravi žurke posle 20 časova, dok je pevačica tvrdila da radi po propisima, te da je prijavljuju maliciozni i zlonamerni kojima je krivo što ona i u vreme krize radi i dobro zarađuje. Kako je jedna od najtraženijih folk pevača, ona i za vreme korone ima nastupe, pa je tako nedavno na Kopaoniku pevala u lokalu u kome se, između ostalih, provodila Tijana Ajfon, koja ju je snimala telefonom i kačila na društvene mreže.

RepublikaFoto: instagram.com/yucafecom
Jana Todorović


- Janu je angažovao dobar prijatelj koji drži nekoliko lokala na planini. Rekao joj je da se poštuju sve mere, pa je ona prihvatila da peva kod njega. Nije se plašila da će policija da interveniše jer je i u svom lokalu preko dana organizovala svirke za posetioce restorana, a komšije koje su zavidne prijavljivale su je policiji da radi prekovremeno i pravi koronaparti - priča izvor koji garantuje da je pevačica uspela da zaradi jer je vredna, a ne zbog kršenja mera.

 

Foto: Printscreen

Saša Kovačević ima lokal na istom mestu


Jana Todorović planira da otvori drugi restoran u kompleksu zgrada u kom je pre nekoliko godina svoj lokal otvorio Saša Kovačević. Pop pevač je u Vestu lokal pazario za više od pola miliona evra, a kako je smešten u elitnom naselju, gosti kod Saleta su mahom poznate ličnosti koje u okolnim zgradama poseduju nekretnine. Kovačevićev restoran jedan je od najskupljih u ovom rejonu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading