Zamerio Tanji Savić: Darko Lazić progovorio o SVAĐI S KOLEGINICOM!

Autor:

Zabava

18.02.2021

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Darko Lazić nije poznat po sukobima s kolegama s obzirom na to da ga više znaju kao nasmejanog veseljaka, međutim u poslednje vreme pojavila se informacija da je u sukobu sa Tanom Savić.

Foto: instagram.com/tanja_savic_private
U sukobu ili ne? Tanja i Darko

Laziću je nedavno preminuo otac Milan, a neki su preneli da je on mnogo zamerio koleginici Tanji Savić što nije došla njegovom tati na sahranu. Ovu informaciju prokomentarisao je i Darko koji je bio iznenađen:

- Ne znam odakle ta priča, nismo se čuli Tanja i ja, a nisam ni forsirao bilo koga da dođe baš zbog situacije kakva jeste. Hvala mnogim kolegama koji su bili - ispričao je Darko. 

Pevač je ovom prilikom prokomentarisao i novu tetovažu koju je uradio na vratu, a koja je posvećena njegovim preminulim kolegama Šabanu Šauliću, Džeju Ramadanovskom i Sinanu Sakiću:

- Tetovaža koja i meni znači mnogo jer sam izgubio nekog svog ''Život da stane ne sme, jer me greje Sunce ljubavi, dok odlaziš, odlaziš'' - Sinan, Džej i Šaban - rekao je Lazić.

Foto: instagram.com/printscreen
Objasnio novu tetovažu... Lazić

On se prisetio i trenutaka koje je proveo sa kraljem narodne muzike Šabanom Šaulićem kome je juče bilo tačno dve godine od tragične pogibije:

Meni je mnogo drago što sam dosta vremena proveo sa njim. Jako lepa iskustva imam sa njim, dosta lepih stvari me naučio u životu, i što se tiče pevanja i svega... Šaban za mene nikad neće umreti - zaključio je Darko.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading