Stanija ostala bez 150.000 evra, pa donela ŠOK ODLUKU!

Autor: Republika.rs

Zabava

17.02.2021

16:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Preračunala se kad je počela da troši novac.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Stanija Dobrojević

Stanija Dobrojević odlučila je da se pozdravi sa životom u Novom Sadu gde je prodala stan kako bi  kupila nekretninu u Rumi i tako bila još bliže bratu i mami.

VESTI PUTUJU JOŠ BRŽE UZ MOBILNU APLIKACIJU REPUBLIKE

– Kada je u Srbiji želi što više vremena da provodi sa porodicom, a sad će biti u komšiluku. Našla je pouzdanog investitora sa kojm je sela i dogovorila se, a onda angažovala arhitektu da njene zamisli sprovede u delo – priča za Svet Stanijina drugarica i nastavlja: 

RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show

- Pošto je imala neke ideje oko terase koja bi išla celom dužinom stana, plus je želela kamin u dnevnoj sobi i mini saunu odstupilo se od građevinskog plana pa su trškovi jako porasli pa su od početnih 100.000 evra, došli do skoro 150.000. Na sve to je neke komade nameštaja naručila iz Amerike, pa je pitanje da li je i tu kraj izdacima. Možda je to natera da uskoro uđe u Zadugu – ističe starletina drugarica.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Đoka

17.02.2021 17:25

Bahate narod ne voli.

Odgovori 10 0
Željko

17.02.2021 17:35

Laži neće proći. STOP!