PLATIĆE MI ZA OVO: Teodora Džehverović ne želi više ni da čuje za Acu Lukasa!

Autor:

Zabava

16.02.2021

20:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teodora Džehverović naišla je na brojne kritike kada se saznalo da naplaćuje čestitke fanovima kako bi zaradila tokom korone kada ne može da nastupa. Nisu je poštedele ni kolege, na čelu sa legendarnim Acom Lukasom.

RepublikaFoto: Printscreen
Aca Lukas i Teodora Džehverović

Kako prenose domaći mediji, Teodora je veoma ljuta na starijeg kolegu i neće mu zaboraviti što joj je on dodatno stajao na muku dok se borila sa komentarima hejtera.

- Teodora je baš ljuta zbog Acine izjave da je nedopustivo i ispod časti da se fanovima naplaćuju čestitke - kaže izvor "Skandala" i dodaje:

Foto: instagram.com/printscreen
Teodora Džehverović

- Mnogo joj je krivo i više je umorna od prozivki na tu temu sa svih strana, pa je ti s Lukasom bila kap koja je prelila čašu. Vikala je na sav glas, "Šta hoće Lukas , jako je njemu, on kad je u krizi pozajmi pare od Popovića i lako ih posle zaradi pa ih vrati! A šta ja mogu, sve sam sama finansirala, i pesme i spotove i kostime! Neka me ostave na miru, a Lukasu ću vratiti za ovo, ne zvala se ja Teodora - rekao je izvor za pomenuti magazin.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading