Kija se uplašila za život: Mislila sam da umirem, zvala sam najdraže da se oprostim od njih!

Autor:

Zabava

16.02.2021

20:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Preživela horor!

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Kija Kockar

Kija Kockar uključila se uživo na Instagram i sa svojim fanovima otkrila sa čime se susretala dok je radila kao stjuardesa.

Pored nje se nalazila i koleginica sa bivšeg posla, te su njih dve odgovarale na pitanja zainteresovanih i to veoma stručno, pa su detaljno objasnile pravila koje svaka stjuardesa mora da poštuje, šta raditi kada nekome od putnika pozli, koliko je bezbedno putovati avionom, kao i zašto pilot i kopilot ne smeju da jedu istu hranu.

Kiji je neko od njenih pratilaca postavio pitanje da li je neka da imala dojavu o podmetnutoj bombi u avionu, na šta je ona odgovorila potvrdno.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Kija Kockar

- Desilo se da u nam javili da se nalazi bomba u avionu, odmah su nas evakuisali i pretražili avion. Nisu našli bombu, ali ja nisam bila baš uverljiva, jer tačno znam kada i gde to može da se pozdravi. Ja sam se opraštala, već sam okrenula moje da se oprostimo - prisetila se Kija nemilog događaja.

Osim toga, Kija je podelila sa fanovima da je tokom jednog radnog dana bila prinuđena da bebi daje veštačko disanje, što joj je veoma teško palo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Mira

17.02.2021 09:36

Nisi više interesantna. Ne izmišlja više te glupe priče i ne mešaj se više drugima u život i provocira svojim čokoladama.

Đoka

18.02.2021 21:56

Stjuardese zato imaju platu 4 do 5 hiljada dolara mesečno. Čisto sa plaćenim hotelom i ishranom.

Đoka

19.02.2021 07:08

Meni Kija kao Sunce sija.