CECIN UNUK IZGOVORIO PRVU REČ: Oduševićete se kada čujete šta je REKAO!

Autor:

Zabava

16.02.2021

10:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Željko Ražnatović je, može se reći, veoma napredna beba jer je već sa osam meseci izgovorio prve reči.

RepublikaFoto: instagram.com/cecaraznatovic
Ponosna baka i ponosni tata

Od kada su dobili sina, Bogdana i Veljko Ražnatović su mu se u potpunosti posvetili i veoma brinu o njegovom odrastanju. Koliko mu je posvećen, Veljko najbolje pokazuje kroz objave na svom profilu na instagramu na kojima često razgovara sa sinom. I dok je do sada to bilo na nekom bebećem jeziku, uskoro bi mogli da progovore i na srpskom budući da je Željko već izgovorio prvu reč.

RepublikaFoto: instagram.com/printscreen
Već zna i da priča... Željko i Veljko

Mladi Ražnatović se danas pohvalio da je njegov sin izgovorio prvu reč i to, ni manje ni više, nego :“tata“.

Veljko je objavio snimak na kom je Željko dok sedi u dubku i spontano izgovara upravo: “Tata“, što je Ražnatovića oduševilo.

Podsetimo, Bogdana i Veljko postali su roditelji 3. juna. Nedavno je Ražnatović govorio o porodičnim odnosima i istakao da mu je tetka Lidija Ocokoljić važna koliko i majka:

- Ja imam dve majke: moju biološku Svetlanu i Lidiju. One sve o meni znaju. Dogodi se da se ne složimo oko nečega, pa se i posvađamo, ali živi smo ljudi, to je normalno. Svađam se ja sa svima, ali to je normalno. Mi smo porodica, pa imamo sukob mišljenja. To nisu velike svađe da posle ne razgovaramo, već se samo oko nekih tema ne slažemo - rekao je on.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Tetku i majku Veljko voli najviše... Lidija i Ceca

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading