NA RED TV POČEO NOVI JUTARNJI PROGRAM "RAZVLAČENJE": Iva i Filip ponovo zajedno, Panda zaslužan za pomirenje!

Autor: Republika

Zabava

15.02.2021

06:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oni su TV lica koja prosto obožavate. A od ovog ponedeljka gledaćete ih svakog radnog dana od 7 do 10 časova ujutru u najluđem jutarnjem programu u regionu! Iva Grgurić, Filip Đukić i Stefan Milošević – Panda trojac je najnovijeg jutarnjeg programa RAZVLAČENJE, na RED TV-u.

Foto: pink.rs

Region je brujao o njihovoj vezi i pratio se svaki pokret ovog popularnog para, a kada su odlučili da se emotivno razdvoje, region je još burnije reagovao povodom njihovog raskida. Neki su tugovali, neki likovali, ali njihov ljubavni brodolom nikoga nije ostavio ravnodušnim. Iva i Filip i dalje mudro ćute o razlogu zašto su stavili tačku na njihovu ljubavnu priču, ali ostala je činjenica da su savršen tim koji publika prosto obožava. Armije fanova su zahtevale spoj ovih neverovatnih energija, koja bi se pretočila u emisiju koju bi svi pratili. I onda je u priču uskočio i Panda – to je prosto bilo to. RAZVLAČENJE je rođeno!

Apsolutno ne ide da otkrivamo sve što vas čeka u RAZVLAČENJU, a nema ni smisla – jer dok se aktivno razvlačite, Iva, Filip i Panda svakako su dovoljno autentični da reč „po planu“ može da nastavi da dremka...barem do 10. Ali ok, možemo barem nešto da otkrijemo, čisto da zagolicamo maštu.

RepublikaFoto: pink.rs

RAZVLAČENJE radnim danima radi za vas. Najnoviji jutarnji program na RED TV-u donosi vesti – one ozbiljne i one neozbiljne, muzičke hitove RED radija, pregled noći najgledanijeg rijaliti programa „Zadruga“, nezaobilaznu vremensku prognozu, vajber video uključenja, kviz u kom nema teorije da pobediš, Instagram – pitanje dana, Tvit dana, Globaltel igrica- video buđenje...i ko zna šta još sve, što može i ne može da stane u ova 3 sata – a hoće sigurno, obećavamo. Sve najbitnije i najnebitnije vesti su tu, na jednom mestu.

Jeste, tačno dan nakon Dana zaljubljenih Iva i Filip su rešili da sa Pandom pokrenu novo poglavlje, koje je već samo kao ideja počelo da intrigira. Da li će se kroz RAZVLAČENJE provući još neka privatna tema ovog nekada omiljenog para nacije? Da li će Panda svojim britkim jezikom izazvati neku situaciju koja može da pokrene mnoga pitanja koja interesuje region? Da li će Filip i Iva u ovoj, najnovijoj i svako uzbudljivoj formi, pokazati neki deo sebe koji publika do sada nije videla!? Ostaje nam da vidimo...

Da se natenane i kvalitetno razvučemo...upalimo RED TV...i od 7 do 10 ujutru svakog radnog dana uz Ivu, Filipa i Pandu budemo ozbiljno-neozbiljni tačno koliko treba, jer naša jutra nemaju reprizu i svaki trenutak je bitan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
MladenBg

15.02.2021 06:28

Sve, sve..... ali kada su dovukli ulicarku Sopicku da vodi "Pitam za druga", smucilo mi se. Domino dama, u koznim pantalonama, jeftino izgleda , a umislila da je mnogo pametna. Pitam se sta ce Pandi i Kendiju bilo ko, jer i Sopicka i ona druga su ubi boze. Samo su im pokvarili emisiju. Zato vise ne gledam.