BIO JE OŽENJEN KARIĆKOM: Evo gde je sada i kako izgleda Daniel Đokić!

Autor:

Zabava

14.02.2021

04:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši suprug pevačice Dane Karić, Daniel Đokić povukao se u ilegalu nakon razvoda i veoma malo pesama izdao od tada.

Foto: youtube.com/Daniel Djokic
Nije se mnogo promenio... Daniel Đokić

Proboj na srpsko tržište Daniel je započeo kasnih 2000- ih, a 2011-e godine snimio je hit pesmu s Draganom Mirković "Život moj".  Đokić  je objavio i nekoliko svojih pesama poput "Ne mogu od nje", "Jedva na nogama stojim" i drugih. 

Inače, Daniel je neko vreme živeo i u Americi gde je pokušavao da napravi inostranu muzičku karijeru, snimivši nekoliko pesama na engleskom jeziku, ali je brzo odustao i vratio se u rodnu Nemačku. Njegovi fanovi u Srbiji željni su njegovih novih pesama, ali za sada nije poznato hoće li ih obradovati nekim novitetom.

 

 

Daniel je bio u petogodišnjem braku sa ćerkom Bogoljuba Karića - pevačicom Danom Karić, na koji su sporazumno stavili tačku 2012. godine. Kako se tada pisalo, poslovne obaveze i udaljenost učinili su da ljubav nestane i da svako krene svojim putem. Dana se ponovo udaje naredne godine i to za novog izabranika Nikolu Stolkovića.

Foto: instagram.com/danakaric
Bila u braku sa Danielom... Dana Đokić

Daniel je pre dve godine snimio pesmu na Nemačkom, ali ta numera nije zabeležila veću popularnost. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading