Ana Bekuta progovorila o svom PRAVOM IMENU, a onda OTKRILA zašto ga je promenila u svim dokumentima!

Autor:

Zabava

13.02.2021

13:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iskrena!

RepublikaFoto: Promo foto
Ana Bekuta

Odavno je poznato da je pevačica Ana Bekuta promenila svoje ime koje je dobila po rođenju. Nekada se zvala Nada Polić,a sada se na Internetu pojavio podatak, da se Ana zapravo zove Gordana- Nadežda Polić, a i sama pevačica se našla u čudu kada je to videla.

- I ja sam u "zabezeku", veruj mi. Pre par godina su moji fanovi pokušavali da pišu dopis da se to skine sa Interneta, ali toliki nered vlada tamo, da ne treba uzimati zdravo za gotovo sve te informacije - rekla je ona za "Grand news".

Ana Bekuta, rešila je sada da stane na put "misteriji" zvanoj "Kako Ana od Gordana".

RepublikaFoto: youtube.com/Zvezde Granda
Ana Bekuta

- Za vjek i vjekova, Nada Polić je moje rođeno i kršteno ime. Zna se da sam od 1985. u svim dokumentima promenila ime zbog posla, jednostavnije komuniciranja - navela je Bekuta i otkrila kako reaguje kada je neko nazove njenim krštenim imenom, Nada.

 

- Kada čujem, štrecnem se naravno jer su me 25 godina zvali Nada i ne može to tek tako da se zaboravi. Ali da se zna, kršteno je Nada Polić i umetničko Ana Bekuta.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading