IMAM DECU I PLAŠIM SE: Rastina komšinica otkrila šta je videla!

Autor:

Zabava

12.02.2021

11:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izlazak Stefana Đurića Raste iz pritvora uplašio je njegove komšije koje otkrivaju šta se dešava u njihovoj zgradi.

RepublikaFoto: e-stock/Č. VUKOJIČIĆ
Dolaze mu sumnjivi tipovi... Stefan Đurić Rasta

Rasta je nedavno oduđen zbog posedovanja narkotika i sada je u kućnom pritvoru, a vratio se u svoj stan u prestižnom delu Beograda gde se spekuliše da u jednoj od zgrada poseduje penthaus. U zgradi u kojoj stanuje, njegove komšije otkrivaju šta se dešava i ko posećuje repera:

Uvek je u društvu nekih muškaraca koji izgledaju baš tako kao on. Iskreno, plaše me kad ih vidim da tim besnim autima ulaze u garažu, posle dole nešto pričaju. Nije mi baš prijatno, deluje kao da su to neki mutni tipovi. Imam decu i šta znam šta može da se desi, normalno je da brinem. U ovom kraju sam godinama, svačega sam se nagledala. Znam da je Rasta bio u zatvoru, pratila sam sve to što su mediji pisali. Stan je bio prazan dok je bio iza rešetaka, sada kad je tu, deluje mi da nikada nije sam - otkrila je jedna gospođa na ulici, pa dodala da reperovu bivšu suprugu nije videla u kraju.

RepublikaFoto: e-stock agency
Sad ga posećuju kod kuće...

- Anu Nikolić nisam videla ovde da je dolazila, jedino ako je i ona kroz garažu ulazila, pa da se ne zna. Jedan dan sam videla stariju ženu kako šeta Rastinu ćerku Taru. Dete je mnogo fino, ta gospođa ga je ubrzo uvela u zgradu. Možda je to bila njegova majka, nisam sigurna. Pričaju svi da su mu roditelji jako fini i kulurni. Eto, on je zastranio, ali ko zna, možda se vrati na pravi put.

RepublikaFoto: Youtube.con/Two Louder TV
Anu ne viđaju kod Raste

S druge strane, stariji čovek je ispričao kako Rasta nikada nije pravio probleme komšijama, te da ga reper ne ugrožava.

- Svašta se piše o njemu, ali da to ne čitam, nikada ne bih pomislio. Ovde nikada nije pravio haos, a sad, šta radi i s kim iza njegova četiri zida, ne znam. Ove sve zgrade imaju svoje garaže, on uglavnom u garažu ulazi kolima tako da ga puno i ne viđam da ulicom prolazi. Nema buke ni nekih okršaja, nikakav skandal nije napravio. Nisam ni znao da je tu dok mi komšije nisu rekle. Sve dok mene i moju porodicu ne ugrožava, ja nemam ništa protiv njega. On mi je komšija kao i svako drugi.

U neposrednoj blizini Rastine zgrade nalazi  se kafić. Konobari kažu da ne svraća, a jedan gostiju ističe da ne bi ni voleo

- Vidite da kažu da ga čuvaju ovi od Velje Nevolje, samo nek su dalje oda nas. Šta treba ovde neko zbog njih da nastrada? 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading