Bukti rat u Zvezdama Granda: Mili odgovorio na jezive optužbe Đorđa Davida!

Autor:

Zabava

11.02.2021

21:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li će se oni ikako smiriti?

Foto: youtube.com
Đorđe David i Mili

Nakon što je Đorđe David optužio Aleksandra Milića Milija da šteluje mikrofone svojim kandidatima u šou-programu Zvezde Granda ne bi li zvučali bolje, kompozitor je rešio da stavi tačku na ovu temu.

- To je takva glupost, ja sam ga upozorio da više ne priča takve stvari, zato što on zna, a i svi znaju da je u Zvezdama Granda nemoguće bilo šta namestiti, jer taj šou i egzistira na tome da je sve otvoreno za svakoga - izjavio je Aleksandar za Star, a potom dodao:

- Niko ne sme da ima protekciju, niko ne sme da se gura... Takva insinuacija je smešna, a i protivna politici kuće.

RepublikaFoto: youtube.com/Zvezde Granda
Đorđe David

Podsetimo, Đorđe je za isti nedeljnik, početkom januara tekuće godine, izjavio:

- To što kažem tamo ili uradim je sve u žaru borbe za kandidate. Svako od nas ima pravo da kaže šta čuje ili vidi. Ne želim da ulazim u to da li je Mili pogrešio ili je u pravu, a ja nisam. Ja to ostavljam da publika zaključi. Bilo kakva rasprava ili neslaganje među nama, publika će oceniti ko je u pravu. Snežana Đurišić me je podržala. Šta je bilo posle i da li sam sa još nekim pričao na temu štelovanja mikrofona ostavio bih za sebe. Svako od nas zastupa svoj stav, a tu izvinjenja nema, ako ste možda mislili da sam se izvinio nakon snimanja - nisam. Saša Popović je bio na Milijevoj strani oko cele te priče vezane za štelovanje mikrofona, a za to mogu da kažem samo super i divno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading