ZORICA BRUNCLIK OTKRILA DA JOJ JE POST TEŠKO PAO: Svađala sam se sa Kemišom zbog dijete!

Autor: Dušan Lukić

Zabava

12.02.2021

04:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iskrena!

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Zorica Brunclik

Folk pevačica Zorica Brunclik kaže da je jedva izdržala dijetu, kojoj se podvrgla kada je epidemija koronavirusa počela u našoj zemlji. Prestanak rada kafića i sala za koncerte podstakao je pevačicu da se sa suprugom baci na regulisanje ishrane da bi oboje skinuli višak kilograma dok su u izolaciji, pa je za 10 meseci uspela liniju da dovede u red.


- Svakodnevno sam se svađala sa Kemišom dok je trajao policijski čas jer smo bili nervozni zbog dijete. Odlučili smo da skidamo kilažu kada je počela korona, a za 10 meseci odličan rezultat smo postigli. Varali smo samo kad su praznici u pitanju, ali ja sam bila i tada disciplinovanija! Ne bih da pričam o kilogramima, ali skinuli smo oboje baš koliko treba. Na trenutke smo se čačkali zbog nervoze, ali mislim da se to dešava svakome ko se ponekad malo izgladni - rekla je pevačica i dodala da je kompozitor prekinuo dijetu čim su mere zaštite oko koronavirusa popustile.

Zorica: Za deset meseci sam uspela da skinem višak kilograma koji mi je smetao

- Kemiš sada manje pazi, opet jede više, ali sam ja ostala dosledna i prija mi promena. Organizam mi se preporodio. Ništa nisam izbacivala iz ishrane, samo je sve ono što sam konzumirala od hrane, bilo bareno ili pečeno - poručila je Zorica.

RepublikaFoto: instagram.com/zoricabrunclik_official
Zorica Brunclik i Kemiš


Pevačica kaže da će biti u top-formi do koncerta koji planira da održi čim situacija s koronom to dozvoli, pa je bila među prvima na estradi koja je primila vakcinu protiv KOVID-19.

 

 


- Vakcinisala sam se i svima bih preporučila da urade isto. Već 10 meseci smo u haosu, život nam se sveo na nošenje maski i pranje ruku. Pomerila sam zakazani koncert, a planiram da ga održim čim zakon to dozvoli. Raduje me što broj zaraženih ljudi u poslednje vreme pada. To je znak da virus polako slabi. Jedva čekam da se družim s publikom, da svi zajedno pevamo i širimo ljubav. Do tada ostanite zdravi i boravite na bezbednom. Pobeda nad virusom nam nikada nije bila bliža - poručila je Brunclikova.

 

RepublikaFoto: instagram.com/zoricabrunclik_official
Zorica Brunclik

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading