Njena ćerka se gnuša estrade: Ovako izgleda prelepa ćerka Sanje Đorđević, posvetila se studijama i majka može da se ponosi!

Autor:

Zabava

11.02.2021

17:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svaka čast, ona ima ćerku sa ponos!

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Sanja Đorđević

Poznata domaća pevačica Sanja Đorđević, važi za jednu od lepših žena na estradi, a njena ćerka je nasledila tu lepotu.

Atraktivna Ivana nije zainteresovana za estradu, ali je zato u 30. godini postala doktor nauka, a ovaj uspeh doneo je veliku radost u porodicu Đorđević.

Sanjina naslednica u Srbiji je završila osnovne studije prava, nakon čega je otišla na master studije sportskog prava u Švajcarskoj.

- Kao što znate, Ivana je posle studija prava u Švajcarskoj polagala diferencijalni ispit da bi mogla i tamo da bude pravnik. Takođe, u Cirihu je završila i master za sportsko pravo. Mislila sam da će se zadržati na tome, ali njena želja je bila da položi i pravosudni ispit. Zaista ne znam odakle joj snaga, ali sam ponosna na sve što je uradila. Imala je da nauči 7.000 strana, polagala je osam ispita i nije imala pravo da padne nijedan, jer bi u suprotnom morala sve iz početka - rekla je Sanja jednom prilikom za "Kurir".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading