SA OVIM MUZIČAREM JE GODINAMA ŽIVELA ANA BEKUTA: On joj je bio sve pre Mrke!

Autor:

Zabava

11.02.2021

09:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Ana Bekuta godinama je u vanbračnoj zajednici sa političarom Milutinom Mrkonjićem sa kojim deli sve.

RepublikaFoto: printscreen/TVPRVA
I pre Mrke je imala velike ljubavi... Ana Belkuta

O Aninim bivšim partnerima javnoSt skoro da nije znala ništa, a ona je 10 godina živela sa šabačkim muzičarem, bubnjarom Predragom Vidovićem Prejom.

Ovaj muzičar bio je od ključnog značaja za Anin uspeh kada se 1981. godine vratio u Šabac nakon angažmana po Nemačkoj. Shvativši da se bolje može zaraditi na narodnjacima, Vidović je promenio muzički pravac i zajedno sa svojim bendom raspisao konkurs za pevačicu na koji se javila Nada Polić, odnosno Ana Bekuta.

Bekuta je uz Predraga Vidovića počela ozbiljno da se bavi muzikom. Radeći, zbližili su se i privatno i bili su punih deset godina u vezi.Na jednoj od svojih turneja, početkom 90-ih, Ana se zbližila sa klavijaturistom Slobodanom Smakićem. Godine 1992. zauvek je napustila Preju i Šabac i preselila se u Beograd. Sa Slobodanom je živela i radila zajedno do 2000.

Danas je Bekuta u srećnoj vezi sa bivšim ministrom Milutinom Mrkonjićem. Iako se on nije zvanično razveo od svoje supruge Dragane Daše, to Ani i Milutinu ne smeta da već godinama uživaju jedno pored drugog.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading