(VIDEO) VOLE TAJ KRIMI RAD: Ove pevačice nisu odolele ŽESTOKIM MOMCIMA!

Autor: Republika.rs

Zabava

10.02.2021

20:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Burne ljubavi.

RepublikaFoto: instagram.com/youtube.com
Dara, Nevena, Jelena i Dejana Živković

Dame sa estrade često su povezivane sa žestokim momcima, a neke od njih su ove veze i ozvaničile veridbama ili čak i brakovima. Nisu se libile čak ni da ljubav  krunišu iza zatvorskih rešetaka.

 

Nije to samo trend poslednjih godina, tako je bilo i ranije, samo se nije toliko o tome pisalo i pričalo.

Foto: instagram.com/youtube.com
Jelena i Ćanda

JELENA KARLEUŠA I ĆANDA

Krajem devedesetih godina pevačica Jelena Karleuša uplovila je u vezu sa tada poznatim žestokim momkom Zoranom Davidovićem Ćandom sa kojim se i verila. Njihovna ljubavna priča naprasno je prekinuta 23. marta 2000. godine kada je Zoran ubijen. Pevačica je i godinama kasnije govorila kako on nikada nije imao veze sa kriminalom.

DARA BUBAMARA I LAZAR DUGALIĆ LAKI

Bubamara je bila u emotivnoj vezi sa Lakijem pet godina, nakon čega su stupili tajno u bračnu zajednicu, koja je trajala tek šest meseci. Razveli su se 2007. godine.  Kako se pisalo tada, zbog sumnjivih poslova sa automobilima završio u nemačkom zatvoru. Dara je sve vreme bila uz njega, posećivala ga i pisala mu pisma.

RepublikaFoto: instagram.com/mirkosijan
Goca i Šijan

GOCA BOŽINOVSKA I ZORAN ŠIJAN

O ljubavi pevačice Goce Božinovske i Zorana Šijana priča se i nakon dve decenije od njegovog ubistva. 

Zoran je jedan od žestokih momaka beogradskog asfalta, ubijen je 27. novembra 1999. u Beogradu.  Sa Gocom je tada imao dvoje dece, ćerku Zoranu i sina Mirka koji je i nasledio njegovu buntovnu naravn, pa često puni medijske stupce zbog svog problematičnog ponašanja na ivici zakona. Iako su Goca i Zoran ljubav prekinuli zbog njegovog neverstva, ona i dan danas govori da je on bio njena najveća ljubav za ceo život.

RepublikaFoto: instagram.com/youtube.com
Dejana i Jovica

DEJANA ŽIVKOVIĆ I JOVICA VUKOTIĆ

Zgodna manekenka vezu sa Jovicom Vukotićem započela je još 2014. godine i njihov odnos je od samog početka bio vrlo turbulentan. Iako je dugo krila ovu ljubav, za nju se ipak saznalo kada su viđeni u noćnim izlascima. Manekenka Dejana Živković mesecima je poricala da se pomirila sa ozloglašenim vođom "škaljarskog klana" Jovicom Vukotićem, koji je uhapšen 2018. godine u Turskoj.  Za medije je demantovala da je u bilo kakvoj vezi sa njim, ali je na njegovom suđenju rekla kako mu je nevenčana supruga.

ANASTASIJA BUĐIĆ I IVAN RADOVIĆ

Nekadašnja članica grupe "Models" Anastasija Buđić udala se 2019. godine u zatvoru u Sremskoj Mitrovici za Ivana Radovića, koji  je tamo služio zatvorsku kaznu. Ivan Radović zvani Koki na zatvorsku kaznu osuđen je zbog šverca kokaina. Pevačica i njen dragi još uvek su u braku.

 

MARINA VISKOVIĆ I MIRKO VUKOVIĆ

Pevačica Marina Visković bila je na korak od braka sa kontroveznim Mirkom Vukovićem. On je u policijskoj akciji "Ares" bio uhapšen zbog nelegalnog posedovanja oružja.

Marina i Mirko su u vezi nekoliko godina, ali nikad se nisu pojavljivali na estradnim događajima zajedno.  Kako se tada pisalo, on je sklopio sporazum o priznanju krivice sa Višim tužilaštvom, kojim je predviđeno da bude osuđen na šest meseci uslovnog zatvora.  Tada je dovođen u vezu i sa Škaljarskim klanom.

RepublikaFoto: e-stock/E. ČONKIĆ

NEVENA  STAMENKOVIĆ I SRĐAN ADŽEMOVIĆ

 Bivša članica grupe "Models" Nevena Stamenković nakon devetomesečne romanse sa kontroverznim biznismenom Srđanom Adžemovićem ljubav  krunisala je brakom, a ubrzo posle toga postala je i majka sin Rastka koji danas ima 13 godina. Oni su se nekoliko puta mirili i svađali, a Nevena je Adžemu pružala podršku i kada je bio u pritvoru, pa je to ojačalo njihovu ljubav. Ipak, ponovo je došlo do problema u vezi, pa su se 2018. godine i definitivno razišli. Tada je Nevena komentarisala da je to definitivni kraj ove ljubavi i da nema nade za pomirenje.

 

 

RepublikaFoto: Instagram/printscreen

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading