NESTAŠNA TRUDNICA: Tanja Savić imala seks u avionu!

Autor: J. V.

Zabava

15.11.2017

15:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Tanja Savić gostovala je sinoć u emisiji kod Ognjena Amidžića "Amidži šou". Pored Tanje, gledaoci su imali priliku da gledaju i Katarinu Grujić, Mikija Đuričića, ali i specijalne goste Macu Diskreciju, kao i Boru Santanu.

Foto: youtube.com/AmiG Show
Tanja Savić

Ognjen je kao i uvek imao zanimljiva pitanja za svoje goste, te je Tanju pitao koje je najneobičnije mesto na kom je vodila ljubav. Iako su mnogi očekivali da će pevačica izbeći odgovor, budući da je u javnosti uvek smerna i fina, Tanja je kao iz topa dala odgovor na pitanje.

- To se dogodilo u avionu sa mojim suprugom. Bili smo u biznis klasi - rekla je pevačica, a zatim dodala:

- Bila sam trudna kad se to desilo u avionu - završila je Tanja i ovim priznanjem iznenadila mnoge.

Foto: youtube.com/AmiG Show
Tanja Savić

Ognjen je tokom emisije pitao i da li se nekad ljubila sa istim polom, a ona je iznela veoma zanimljive detalje iz svog privatnog života.

- Ljubila sam se kad sam bila mlađa i to sa jednom koleginicom. Ne, nije u pitanju ona iz moje grupe u Zvezdama Granda - rekla je Tanja, aludirajući da nije reč o Slavici Ćukteraš, već o drugoj pevačici.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading