Pevač se otvorio za Marinin rođendan: DARKO kupio ženi DŽIP OD 30.000 EVRA!

Autor: Dušan LUKIĆ

Zabava

09.02.2021

04:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lazić priredio iznenađenje u jednom beogradskom restoranu, a potom ju je novi auto čekao ispred kuće u Brestaču

RepublikaFoto: instagram.com/marina gagic
Darko i Marina

Folk pevač Darko Lazić (29) obradovao je verenicu Marinu Gagić, pa joj je za 22. rođendan poklonio automobil od 30.000 evra! Kako Srpski telegraf saznaje, Lazić je budućoj supruzi uručio ključeve od džipa kompas jer mu je u više navrata govorila da joj se ovaj auto sviđa i da bi volela da ga vozi.

- Darko je Marini spremio nekoliko iznenađenja u dogovoru s njenom najboljom drugaricom. Rezervisao je restoran u Beogradu i sve ugovorio bez njenog znanja, pa Marina nije imala pojma šta se dešavalo u međuvremenu. Znala je samo da će svi zajedno ići na ručak s najbližima i da će on za sve da se pobrine. Darko je kafić ukrasio balonima i drugim rođendanskim dekoracijama, a u uglu je Marinu sačekao buket sa 101 ružom. Lazić je telefonom pozvao Gagićkine prijatelje, a pojavile su se i neke njegove kolege. Posle proslave u restoranu glavno iznenađenje usledilo je po povratku u Brestač. Lazićev brat Dragan je novi auto parkirao ispred porodične kuće, a čim su se dovezli i izašli iz kola Marini je Darko uručio ključeve. Skakala je od sreće, pa je odmah sela u džip da ga isproba - priča nam izvor blizak pevaču i nastavlja:

 Darko: Znaju svi koliko volim Marinu! Zaslužuje sve poklone ovog sveta

- Darko je džip pazario nedelju dana pre Marininog rođendana, a za to je znao samo njegov brat. Ona mu je nekoliko dana pre rođendana rekla da ne bi volela da pravi bilo kakvu proslavu dok ne prođe korona, ali je Darko rekao da je sve to zaslužila i da će on da misli o svemu.

Kako smo saznali, na rođendanu je svirao bend koji je zabavljao goste, a sve mere zaštite od koronavirusa su ispoštovane.

 

- Darko se dobro raspitao da li može da dovede kolege iz jednog benda da sviraju, a u restoranu su rekli da je to dozvoljeno, ali za ograničen broj gostiju. Žurka je trajala do 20 časova, nakon čega se slavlje nastavio u Brestaču do kasno u noć - priča naš sagovornik.

Pozvali smo pevača da bismo i od njega dobili komentar, ali on nije želeo da detaljiše i priča o sumama.

- U velikoj sam gužvi, pa ne mogu sada puno da pričam. Znate svi koliko volim Marinu! Ona zaslužuje sve na ovom svetu, pa su i ovi pokloni malo. Rođendan smo proslavili sa dragim ljudima i bilo je sve kako treba - rekao je kratko pevač za naš list.

 

RepublikaFoto: instagram.com/printscreen

Darko za tezgu uzeo 5.000 evra

Darko Lazić zakazao je novi nastup u Bosni i Hercegovini za 13. februar, pa je za ovu tezgu unapred uzeo 5.000 evra. Pevač je i u jeku epidemije koronavirusa nastupao kod komšija po klubovima i privatnim žurkama, ali tek od pre nekoliko dana na Instagram profilu reklamira nastupe. Veliko interesovanje se odmah pojavilo za Darkov nastup, pa je većina stolova u klubu rezervisana posle samo dva dana od objave reklame.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading