ŽABAC O DRAMATIČNOM PERIODU: Metak mi je prošao kroz MOZAK, dve trećine GLAVE MI JE PLASTIČNO!

Autor: Republika.rs

Zabava

07.02.2021

19:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kao Robokap!

Tekst potpisa

Žestoki momak beogradskog podzemlja  Nebojša Tubić Žabac samo pukom srećom danas je i dalje živ, s obzirom na to šta je sve prošao. 

Posebno je za njega moglo biti fatalno to kada je pre 9 godina upucan u jednom lokalu u Novom Sadu, ali je preživeo i kao takav ušao u Ginisovu knjigu rekorda.

- Metak mi je prošao kroz mozak, dve trećine glave mi je plastično. Ja sam kao Robokap. Kad su me doveli u Klinički centar u Novom Sadu, davali su mi 10 posto šansi da preživim, doktori nisu hteli da se mlate sa mnom, kad su znali da nema šanse da preživim. U toku operacije sam od prljavštine od metka i baruta, dobio meningitis. Bio sam na aparatima, otpisan, čekao sam red za Novo groblje. Kad sam se probudio hteo sam da se ubijem i razmišljao sam kako da to uradim, nisam hteo da živim kao invalid - prisetio se Tubić u emisiji "Sceniranje".

 

Inače, Više javno tužilaštvo u Novom Sadu podiglo je optužnicu protiv novosadskog biznismena Nebojše Tubića zvanog Žabac zbog više krivičnih dela na štetu pokojnog investitora Spasoja Miličevića (63). Optužnicom od 24. decembra prošle godine Tubić se tereti za dva krivična dela ugrožavanje sigurnosti i krivično delo teške telesne povrede sa smrtnom posledicom.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading