(VIDEO) Pohvalila se, a bolje da nije: Zorana daje psu LEKOVE ZA SMIRENJE - NACIJA U ŠOKU!

Autor:

Zabava

07.02.2021

19:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zorana Jovanović, poznatija kao Zorannah, zgrozila je javnost kada je otkrila da svom psu, pomerancu Aspenu, daje lekove za smirenje jer je nervira kad on laje.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Zorana Jovanović

Popularna blogerka nedavno se vratila iz Majamija, gde je boravila nekoliko dana, i odmah je snimila video u kome je prezentovala proizvode koje je tamo pazarila. Pored šminke, Zorannah je kupila i gomilu mirišljavih sveća, skupocenih brendiranih igračkica za svog ljubimca, ali i lekove. Kako za sebe, tako i za psa.

Interesantno je da to nisu lekovi koji služe za lečenje njenog ljubimca, već za smirenje. Iako ima pomeranca, koji je izuzetno mali, poslušan i lak za dresiranje, očigledno da je blogerki lakše da ga nakljuka tabletama i na taj način ga umiri. Takođe, uzela mu je i tablete za posvetljivanje predela oko očiju, jer tamni kolutovi ne izgledaju estetski lepo.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Zorana Jovanović Zorannah

- Kupila sam mu tablete za problem koji ima oko očiju, jer mu je to tamno. I mnogo mu je bolje. Dam mu jednu tabletu dnevno, pomešam s hranom. Inače, on jede šta stigne - počela je Zorannah i već tu pokazala nemarnost, a potom nastavila.

 

Interesantno je da je baš u tom trenutku pas bio poprilično miran, da nije previše skakao ni lajao kao što ima običaj da to radi dok se ona snima, pa su mnogi posumnjali da mu je odmah dala lek za smirenje.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading