(18+ FOTO) NOVA POR*O AFERA! Darine gole fotografije na SAJTU ZA ODRASLE!

Autor: Republika.rs

Zabava

07.02.2021

04:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dokle više?

RepublikaFoto: instagram.com/darabubamara_official
Dara Bubamara

Pevačica Dara Bubamara poslednjih godina često je na meti medija i javnosti zbog provokativnih fotografija koje s vremena na vreme isplivaju u javnosti. Sada je ponovo završila na sajtu za odrasle.

Naime,  na poznatom sajtu sa por*ografskim sadržajem osvanule su fotografije poznate pevačice.

Iako deluje da su nastale pre nekoliko godina, barem prema firzuri koju je tada nosila, one su nedavno objavljene i ponovo pokrenule nove afere.

 

Dara se nije oglašavala povodom ovih eksplicitnih fotografije na kojima je potpuno gola pod tušem, a na jednoj od njih gleda direktno u objektiv aparata koji ju je fotografisao.

Foto: www.xhamster.com
Dara na pornografskom sajtu

Podsetimo, nekoliko puta su pevačicine gole fotografije završile na internetu, ali i u medijima. Ona je tada priznala da u telefonu ima svoje provokative galerije koje je slala svojim partnerima.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
dragoljub m v p

07.02.2021 10:51

da vam se pomočam na diplomu bilo cega za sta ste isli u skole: Nisu gole fotografije Dare, nego fotografije gole Dare. To vreme koje trosite sto ucite kako da palite citalastvo bolje da upotrebite na ucenje osnova Logike.