TRAGIČNA PRIČA KOJA SE KRIJE IZA PEVAČICINE PESME: Otkrivena prava istina o samoubistvu!

Autor:

Zabava

06.02.2021

14:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Konačno otkriveno..

RepublikaFoto: instagram.com/marinaviskovic
Marina Visković

Pop pevačica Marina Visković počela je karijeru 2010. godine kada je izdala prvu pesmu “Gde sam grešila”, koja je postala hit i pre nego što je objavljena.

Naime, Marina je pre objavljivanja ove pesme bila klupska pevačica u Beogradu, a onda je 2009. godine krenuo da kruži internetom demo snimak ove pesme. U to vreme jezive neistinite priče širile su se u vezi sa ovom pesmom i samom Marinom.

Neki su išli toliko daleko da su pričali da se pevačica koja izvodi ovu pesmu “trudna ubila”. Marina je pre nekoliko godina pričala o ovoj neprijatnosti.

 

 To je jedna užasna priča. Eto, sahraniše me i pre početka karijere. Za neupućene, gradom se pronela priča da je devojka koja je otpevala tu pesmu zbog tužne ljubavi izvršila samoubistvo. Kako je vreme odmicalo priča je dobijala sve neverovatnije zaplete… Na kraju su mi navodno umrli roditelji, a ja sam, trudna i bez dečka, izvršila samoubistvo - ispričala je Marina za “Kurir” 2013. godine.

Inače, Marina se na ove priče osvrnula u spotu za pomenutu pesmu, pa se na kraju može videti scena kako pokušava da se ubije u kadi, a dečko je spašava.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading