HOĆE MILIJARDERA MALA OD SKANDALA NE MIRUJE: JK slala Sadetinu poruke, on je iskulirao, pa pokazao Emini!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Jelena Karleuša bacila je oko na bivšeg dečka svoje koleginice Emine Jahović Sadetina Sarana, pa ga danima ne ostavlja na miru!

RepublikaFoto: instagram.com/printscreen
Sadetin Saran i Jelena Karleuša

Kako saznajemo, JK je turskom milijarderu počela da šalje poruke preko društvenih mreža kada je saznala da je suprug Duško Tošić vara sa dizajnerkom Anom Jovanović, pa mu se obratila preko poruka u kojima ga je debelo nahvalila.

- Jelena voli imućne muškarce i nema problem da, kao žena, prva priđe muškarcu. Otkako je saznala da je Duško vara sa Anom, nije dramila zbog ćerkica Nike i Atine, već je sa njim krišom porazgovarala o svemu. Dogovorili su se da se ne rastaju zvanično zbog afera jer su oboje imali slične ispade i u prošlosti. Nastavili su dalje, a Karleuša neće da sedi u mestu i bude poštena, već se vodi time da, ako može Duško da švrlja, može i ona! Sadetinu je pisala preko Instagrama jer joj se on uvek sviđao. Još dok je Emina bila sa njim, pričala je da je simpatičan i da ima prelepe oči - priča izvor za naš list i objašnjava da je Jelena Saranu uputila brojne komplimente u poruci koju mu je poslala.

RepublikaFoto: instagram.com/sadettinsaran
Sadetin Saran

- Karleuša je Sadetinu napisala da ga smatra velikim gospodinom koji zna kako da se ophodi prema ženama. Rekla mu je da voli muškarce koji su stabilni i uspešni u poslu i da bi volela kada bi joj se pružila prilika da ga upozna. Objasnila mu je da često dolazi u Istanbul, da obožava Tursku i da bi volela kada bi odvojio vreme da se bolje upoznaju - priča nam izvor.

RepublikaFoto: youtube.com/ Glamur TV HAPPY
Šta li je Emina rekla na sve ovo?

Kako smo saznali, turski milijarder pročitao je poruke koje mu je JK poslala, pa je sve pokazao Emini.

Foto: Časlav Vukojičić
Jelena Karleuša

- Sadetin je bio iznenađen kad je video da mu je stigla poruka od Karleuše. Znao je da je ona popularna u Srbiji preko Emine i da su njih dve koleginice koje su se uvek poštovale. Rekao joj je šta je sve slala, a Emina je bila šokirana! Rekla mu je da od Jelene nikada ne bi očekivala da tako nešto uradi. Ništa joj nije slala, već ju je blokirala na Instagramu. Sadetin svakako nije planirao Jeleni da odgovara na poruke, a ona je nastavila da mu šalje smajliće i piše da slobodno može da joj odgovori na poruku jer ona ne ujeda - priča naš sagovornik.

RepublikaFoto: instagram.com/duskotosic

Duško uživa sa Anom kad je u Beogradu

Dok Jelena Karleuša pokušava da smuva turskog milijardera, njen još uvek zakoniti suprug Duško Tošić u srpskoj prestonici uživa sa ljubavnicom Anom Jovanović kad god boravi u Srbiji.

Par još uvek izbegava da se pojavljuje na javnim mestima po gradu, pa se većinom čuju preko telefona i sastaju van grada u hotelima i restoranima. Njih je nedavno usred Beograda uslikala ekipa "Paparaco lova", nakon što su se rastali, pa su nastavili da pričaju preko telefona.

Takođe je dizajnerka bila nekoliko dana kod Duška u Turskoj kada je potpisivao ugovor za novi klub Kasimpaša, pa se potom vratila sama za Beograd.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Aurora12

06.02.2021 06:57

To su sve lazni ljudi, koji zive lazne zivote i hrane se time sto misle da nama prodaju pricu kako je njihov zivot bajka.