IMA FACU K’O TELE! Jovana Jeremić prešla igricu: Izvređala POPULARNU VODITELJKU!

Autor:

Zabava

05.02.2021

12:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bruka i sramota!

RepublikaFoto: youtube.com/Jutarnji Program TV HAPPY
Jovana Jeremić

Voditeljka Jovana Jeremić koja iz dana u dan diže prašinu na društvenim mrežama zbog svojih izjava ovog puta je otkrila šta zaista misli o svojim koleginicama, pa prvi put progovorila i o čoveku koji je jedini verovao u nju, a koji joj je preminuo na rukama!

"Jovana Jeremić može sve, zato što je to ona, ona se ne folira!" Ovako započinje razgovor voditeljka koja je popularnost stekla svojim izjavama, ali i lapsusima u jutarnjem programu. Ni ovog puta se nije folirala, pa je odlučila da progovori o svojim koleginicama koje se, kako kaže, lažno predstavljaju.

 

 

 

"Ja sam po tom pitanju mnogo stroga. I uvek kažem teško onima jednog dana ako ja postanem na nekoj televiziji glavni i odgovorni urednik zato što će se znati rad, red i disciplina. I biću jako stroga po tom pitanju ko može da stane ispred kamere. Zašto? Zato što stvari moraju da se nazivaju pravim imenom. Ja sam protiv toga da se voditeljke lažno predstavljaju, a mnogo ih je. Ne znam, evo uzmu, napišu ime neke moje koleginice za koju znam da nikad nije napisala jedno pitanje, da nije u studiju uopšte kada vodi program, jer joj se to vidi po faci. Ima facu k’o tele kada postavlja neko ozbiljno pitanje. I ona sebe u nekim novinama potpisuje, ime i prezime, zarez, pa novinarka te i te televizije. Kakva novinarka?!"

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading