Niko ga nije prepoznao: Treći brat Đogani u "Tajnama vinove loze"!

Autor:

Zabava

05.02.2021

04:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Porodica Ðogani je već decenijama poznata javnosti, a većina njenih članova pojavljuje se i na našoj javnoj sceni.

RepublikaFoto: Printscreen
Gagi Đogani i Đole Đogani

Braća Ðole i Gagi pojavili su se još devedesetih godina i isticali su se kao najbolji denseri, a njihove pesme su hitovi i danas.

Oni su i ranije govorili da je njihova porodica bogata, te da imaju mnogo braće i sestara, a jedan od njih je i Dario Ðogani, koji je odnedavno deo popularne serije "Tajna vinove loze", gde se pojavljuje u ulozi konobara restorana Ruže i Radula, odnosno Anite Mančić i Miodraga Krivokapića.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dario (@dario_djogani)

Dario je skoro tri decenije deo raznih televizijskih formata, te mu je to postala i profesija. O Ðoganijevom privatnom životu se malo zna, ali ono što je poznato jeste da ima sina Adama, koji ima želju da se bavi glumom. Statirao je u hit seriji "Crveni mesec", pojavljivao se i u spotu brata Ðoleta Ðoganija i Mileta Kitića za pesmu "Nema više cile-mile", ali i u filmu "Ivkova slava".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dario (@dario_djogani)

Podsetimo, kako se ranije pisalo, on je za aplaudiranje u emisijama ranije dobijao oko 500 dinara, a posao mu je samo da sedi, smeje se i tapše.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading