JK došla gola na SNIMANJE EMISIJE, a onda IZVEĐALA TAKMIČARKU na račun njenog fizičkog IZGLEDA!

Autor:

Zabava

04.02.2021

10:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sramno!

RepublikaFoto: youtube.com/Zvezde Granda
Jelena Karleuša

U emisiji "Zvezde Granda", emitovanoj 31. januara, veliku pažnju izazvali su komentari žirija na račun takmičarke Sanje Todorović (22), na račun njenog fizičkog izgleda, a  Jelena Karleuša i Đorđe David (42) tom prilikom dalali su neprimerene komentare na račun njenog fizičkog izgleda.

- Nedopustivo je sa samo 23 godine da ovako izgledaš. Ti na pevanju još moraš da poradiš, nisi toliko dobra da bi dozvolila to sebi. Molim te povedi računa, tvoj sam navijač - rekao je David Sanji Todorović, a Jelena Karleuša dodala:

RepublikaFoto: youtube.com/Zvezde Granda
Jelena Karleuša

- Ali ima li šta odvratnije nego žena bez grudi i sa ravnim dupetom. Šoubiznis je takav gde se žena ekstrenmno mnogo gleda kroz fizički izgled. 

Na društevnim mrežama podigla se velika prašina nakon ovih njihovih komentara. Mnogo su stali u odbranu takmičarke Sanje Todorović koja po svemu sudeći može ćerka da im bude. 

"Užas je da jedna majke dve ćerke ovako nešto izjavi" Želuduac mi se okreno" "Odvatno definija malounsti prikazana kroz nekoliko videa" "Dotakli ste dno" "Čovek od 56 godina da govori devojci od 23 da nije ukusno kako izgleda. I ovo normalno prolazi na televiziji. Jezivo" , samo se neki od komentara "

 

 

 

Podsetimo, Jelena Kareluša često vređa takmičarke na račun njihovog fizičkog izgleda, međutim mnogi misli da ona nema kredibilitet da to radi sa obzirom da kada je pokazala bradavice kada je dolazila na predhodno snimanje, a onda vređala takmičarke kako imaju ravne dupeta i male sise. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading