Dok je Ana iznosila pikanterije njihovog raskida, evo šta je DAVID RADIO!

Autor: Republika.rs

Zabava

03.02.2021

16:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve oči fanova uprte u njih!

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
David Dragojević

Danima se govorilo o naprasnom raskidu bivšeg rijaliti para Ane Korać i Davida Dragojevića, a spekulisalo se i o razlozima za ovakav potez. Starleta je sinoć ispričala sve šta desilo, a zatim se očekivala Davidova reakcija.

Koraćeva je sinoć u emisiji "Ami G šou" prvi put progovorila o raskidu sa Davidom. 

- Ja sam sa Davidom raskinula i više nemamo kontakt. Ne čujemo se, probrisala sam sve fotografije. U poslednje vreme smo imali sve svađe i nešto se desilo i od tog trenutka ja sam rešila da prekinemo svaki kontakt. Uradio je nešto što nije lepo, dobila sam sve poruke i glasnovne poruke koje je razmenjivao sa mojom drugaricom. To nije lepo što sam pročitala i onda mi je sve javila odmah - rekla je Ana i objasnila da je to što je pročitala bilo okidač za raskid.

 

Nakon ovog starletinog izlaganja fanovi popularnog para odmah su očekivali Davidovu rekaciju na ove optužbe.

U vreme dok je Ana iznosila pikanterija oko raskida, David nije ni reč rekao o svemu u svoju odbranu. On je objavljivao na društvenim mrežama rezultate svog rada sa klijentima i fitnes programima koje propagira.

Izgleda da je razlog za raskid zaista David, a ne navodno starletino neverstvo.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading