TUGA I BOL NE PROLAZE! Džejeva ćerka se oglasila nakon 40 dana od očeve smrti: SVE JE JOŠ SVEŽE, TRUDIM SE DA BUDEM DOBRO KOLIKO MOGU

Autor: Republika

Zabava

03.02.2021

07:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mlađa ćerka legendarnog folkera Džeja Ramadanovskom Marija, po prvi put je govorila za medije po prvi put nakon što je porodica obeležila 40 dana od pevačeve smrti.

RepublikaFoto: instagram.com/marija_ramadanosvki
Džej i Marija

- Trudim se koliko mogu da budem dobro, sve je još jako sveže. Znam da čovek mora da nauči da živi sa tim gubitkom, ali ne verujem da bol i tuga ikada prođu. Brzo mi je prošlo ovih četrdeset dana, ne znam, vreme ide, ali je bol ista i mislim da će biti sve veća. Ja iskreno još uvek nisam spremna za da pričam o tome, jer šta mogu da kažem - poručila je Marija.

Ona već duže vreme ima želju da krene očevim stopama i da postane pevačica, a sada je otkrila i kada će uraditi nešto konkretno tim povodom.

- Iskreno da vam kažem, mislim da još nije vreme za to. O tom potom, ja bih volela da uđem u svet muzike. Ja sebe tu vidim i bila bih srećna da uspem u tom poslu. On mi je davao veliku podršku da krenem njegovim stopama - kaže Džejeva naslednica i ističe da ne bi ni pomišljala na muzičku karijeru da nije svesna svog talenta, niti bi po svaku cenu htela da bude pevačica samo na račun očeve slave

Marija ističe da se trudi i nada da će sledeće godine snimiti neku pesmu.

- Sada nije situacija zbog ove korone i nema gde ni da se peva, ali planiram da snimim neku pesmu i da se oprobam u tome, bila bi mi želja. Ja ne bih volela da se kompromitujem na ovaj način i da bilo ko pomisli da ja sada želim u medije - rekla je za svet-scandal.rs Marija koja kaže da je sada u kontaktu samo sa nekoliko Džejevih kolega koji su mu bili bliski tokom života.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading