Ana do detalja otkrila razlog raskida sa Davidom: Videla sam poruke koje je slao mojoj drugarici!

Autor: Republika.rs

Zabava

02.02.2021

22:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

O njihovom raskidu svi pričaju danima!

RepublikaFoto: youtube.com/RTVPinkOfficial
Ana Korać

O naprasnom raskidu bivših rijaliti učesnika Ane Korać i Davida Dragojevića svi su pričali danima. Spekulisalo se da je razlog starletino neverstvo na Jahorini.

Ana je sada otkrila šta se dešavalo između nje i njenog nesuđenog supruga sa kojim je maltene bila na korak od braka.

 

- Ja sam sa Davidom raskinula i više nemamo kontakt. Ne čujemo se, probrisala sam sve fotografije. U poslednje vreme smo imali sve svađe i nešto se desilo i od tog trenutka ja sam rešila da prekinemo svaki kontakt. Uradio je nešto što nije lepo, dobila sam sve poruke i glasnovne poruke koje je razmenjivao sa mojom drugaricom. To nije lepo što sam pročitala i onda mi je sve javila odmah - rekla je Ana.

Starleta je rekla da su prvobitno bili na pauzi kako bi videli u budućnosti šta će dalje, ipak odlučila je da stavi tačku na celu priču.

RepublikaFoto: youtube.com/pink.rs
Nekad su se voleli

Koraćeva je objasnila da je pre ovih saznanja želela da ostanu u korektnim odnosima, međutim, sada za to više nema nade.

elela sam da ostanemo prvo prijatelji, ali posle toga sam rešila da sve završim. Nema šanse da dođe do pomirenja, svako treba da ide svojim putem -rekla je starleta.

 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Djura

03.02.2021 01:09

Zbog poruka se ne raskida veza I ne nestaje ljubav.