Ispala sam kolateralna šteta u aferi koju je ona izazvala: Vesna Dedić ponovo o prekidu prijateljstva sa Sanjom Marinović - OVE DETALJE NISTE ZNALI!

Autor:

Zabava

01.02.2021

09:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka Vesna Dedić ponovo je prokomentarisala prekid prijateljstva sa koleginicom Sanjom Marinković.

Foto: Printscreen
Sanja Marinković i Vesna Dedić

Voditeljke Vesna Dedić i Sanja Marinković prekinule su dugogodišnje prijateljstvo, a Vesna je sada istakla da je ovo bio jedan od retkih trenutaka kada je u javnosti govorila o svom privatnom životu.

- Ovoga puta, prosto sam bila u situaciji zbog neke aferice, u kojoj sam ja bila kolateralna šteta, da publici i čitaocima moram da kažem ono što je istina, a to je da ja duže od godinu dana nisam više prijateljica sa koleginicom sa "Pinka" i to je to. Dalje nisam davala nijednu izjavu i šta se piše po portalima me zaista ne interesuje - rekla je Vesna Dedić u emisiji "Zvezde Granda Specijal", pa dodala:

RepublikaFoto: youtube.com/RTV Pink Official
Sanja Marinković

- To je moj stav svih ovih 30 godina koliko sam u javnom životu. Ja zabavljam ljude praveći emisiju "Balkanskom ulicom" i pišući ljubavne romane koji služe da nekome ulepšaju dan. Gostujem po emisijama i trudim se da budem vesela, da ljudima lepo prođe popodne i veče i zaista nema potrebe da ih zabavljam događajima iz mog privatnog života. I u tom smislu nikada nisam pričala ni sa kim se ljubim ni sa kim se svađam, čak i o ćerki Lenki kada sam pričala, to je bilo samo u formi nekih mojih iskustva kada je reč o vaspitavanju deteta.

RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show
Vesna Dedić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading