Elena Karaman napušta Srbiju: Dizajnerka kupila imanje U OVOJ ZEMLJI!

Autor:

Zabava

01.02.2021

08:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Želi da nastavi život u Italiji!

RepublikaFoto: instagram.com/elena.karaman
Elena Karaman Karić

Elena Karaman Karić uskoro napušta Srbiju i Kosmaj gde je imala velelepnu vilu od dva miliona evra, koju je prodala Jeleni Đoković.

Kako kaže izvor blizak dizajnerki nameštaja i sada već bivšoj ženi Jugoslava Karića, Elena je odlučila da se preseli u Toskanu, gde je 2012. godine počela sa izgradnjom kuće i nekoliko godina kasnije je završila.

- Nakon razgovora sa mužem, Elena je rešila da proda kuću na Kosmaju koju su zajedno izgradili. S obzirom na to da je njihov razvod bio buran, te da ga je izbacila iz kuće, ovo je bio jasan sled događaja. Novac od prodaje kuće će podeliti, dok se Jugoslav složio sa tim da njegova bivša supruga zajedno sa decom otputuje u Toskanu gde imaju velelepnu kuću i veliko imanje - otkriva izvor blizak paru.

RepublikaFoto: instagram.com/elena.karamankaric
Elena Karić

- Sasvim je sigurno da će neke od skupljih komada nameštaja ipak iseliti iz vile i prebaciti u Toskanu, a ono što ne bude mogla da transportuje uzeće njen suprug Jugoslav, koji je nedavno iznajmio stan u centru Beograda jer ga je Elena izbacila iz kuće - otkriva izvor.

- Tačno je! Ona upravo privodi kraju skicu hrama koji planira da izgradi i to u Toskani. S obzirom na to da imaju ogromno dvorište ispred kuće u Italiji, Elena će upravo tamo izgraditi jedan mali hram u kojem će izvoditi svoje rituale - otkrio je list.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading