(FOTO DOKAZ) KAKAV ŠOK! KARLEUŠA je riba, ali samo u FOTOŠOPU!

Autor: Dušan LUKIĆ

Zabava

01.02.2021

04:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dok pevačica na Instagramu plasira do neprepoznatljivosti obrađene fotografije, paparaco je uslikao kako Jelena zaista izgleda.

RepublikaFoto: instagram/ATA

Bez fotošopa i sa fotošopom

Jelena Karleuša, koja je strah i trepet za mlade kandidate u takmičenju "Zvezde Grande" jer oni, više nego za pevanje, strepe da li će im ova članica žirija pronaći neku fizičku manu, uskočila je sama sebi u stomak kada je taj isti stomak pokazala u prirodnom - smežuranom izdanju.

Naime, pevačica se na snimanju pojavila u veoma izazovnoj odevnoj kombinaciji koja je više otkrivala nego pokrivala, a na društvenim mrežama je plasirala da u tako provokativnom kombinezonu izgleda besprekorno, što ipak nije slučaj i u stvarnosti, sudeći prema realnoj fotografiji koju je zabeležio fotograf na licu mesta.

 

Karleuša redovno briše komentare na Instagramu u kojima joj ljudi pišu da preteruje sa obrađivanjem slika

Očito je da Karleuša za tanak struk i ravan stomak može da zahvali isključivo fotošopu, te da definitivno nije neko ko muzičkim takmičarima treba da tupi o bilo čemu, a ponajmanje o izgledu. Istina je i da se pevačica dosta stesala u odnosu na period od pre dve godine, ali su se možda baš te oscilacije u njenoj kilaži i odrazile negativno na kožu u predelu stomaka, a što zvezda za kakvu se predstavlja, i još nameće kao parametar ostalima, sebi nikako nije smela da dozvoli.

RepublikaFoto: ATA Images
Jelena Karleuša bez fotošopa

Fotografija pevačicinog stomaka bez fotošopa i ona koju je ona okačila na Instagramu najbolje oslikavaju koliko zapravo obmanjuje javnost kada objavljuje samo slike na kojima je prethodno do neprepoznatljivosti obradila lice i telo. U medijskim krugovima poznato je i da Karleuša, kada radi editorijale za magazine, gde unajmljuje fotografe za privatna slikanja, odmah briše one na kojima ne izgleda kako ona želi, a potom se one koje izabere dalje obrađuju kroz nekoliko programa.

 

Inače, JK na Instagramu briše komentare u kojima joj pratioci pišu da ne liči na sebe i da preteruje sa fotošopom, te ostavlja samo hvalospeve na svoj račun.

 

Foto: instagram
Ispeglana Dara

Dara: Peglam se, pa šta!

Ništa se manje u fotošopu ne igra ni Karleušina koleginica Dara Bubamara, koja neretko sebi ume da promeni lični opis. Novosađanka na svojim fotografijama ubacuje ten, menja konture lica, butina i stomaka, a neretko joj i profesionalni fotografi srede slike do neprepoznatljivosti. Dara je jednom prilikom izjavila da ne vidi problem u tome da neko koristi fotošop i da to rade skoro sve njene koleginice.

- Ne vidim problem u tome što na slikama koristim fotošop. Malo slike osvežim bojama i ulepšam sebe jer to sve stoji na društvenim mrežama. Mnoge svetske face koriste, pa ih niko ne osuđuje zbog toga. Tvrdim da skoro sve moje koleginice sređuju fotografije, ništa to nije strašno - ispričala je tom prilikom Bubamara.

 

 

Foto: instagram
Sa i bez fotošopa

Maja sebi skidala 15 kilograma viška!

Kikseve sa ulepšavanjem fotografija imala je više puta i Maja Nikolić. Ona je na nekoliko fotki sebe htela da suzi, ali nije vodila računa o tome da ne iskrivi pozadinu, pa su je mnogi prozivali na društvenim mrežama. Maja je sređivala stomak i bokove da bi izgledala mršavije, pa joj telo nije izgledalo proporcionalno na pojedinim slikama, a dešavalo se da se u obradi toliko zanese da iskrivi i zid ili neki pejzaž u pozadini.

 

RepublikaFoto: instagram.com/milica.pavlovic

Milica neće da se operiše, pa se fotošopira

Bez fotošopa ne može ni Milica Pavlović, koja preteruje u oblikovanju brade, vilice i vrata. Bez obzira na to što je evidentno da obrađuje fotke, Pavlovićka to nikako ne priznaje javno, pa je nekoliko puta u intervjuima govorila kako u fotošopu samo pojačava boje da bi slike izgledale što bolje iako i laik za takve stvari može da primeti razliku u njenom izgledu. Ona je jednom prilikom priznala da se plaši odlaska na plastične operacije, pa se zato igra u programima za obradu slika.

- Na sebi ništa nisam operisala, uvek sam za prirodnu lepotu. Čak se i plašim tih operacionih zahvata, pa nemam nameru da idem pod nož. Ne kažem da se to možda nekad neće promeniti, ali tako stoje stvari za sada - govorila je za medije Pavlovićeva.

 

RepublikaFoto: e-stock/V.Lukić/instagram

Dejana od sebe napravila avatara!

Manekenka Dejana Živković postala je predmet sprdnje na društvenim mrežama nakon što je na Instagramu okačila fotografiju na kojoj je skroz promenila lični opis. Naime, ona je koristila popularnu aplikaciju Face app, zbog koje je na slici neprepoznatljiva. Živkovićka se kasnije pravdala da ništa nije editovala na fotografiji, već je u pitanju samo ugao i poza koju je zauzela. Tviterašima je bila posebno zanimljiva, pa su mnogi pisali da viče liči na avatara, nego na čoveka.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading