Kad god odem na Taru, umre neko od pevača: Nada Topčagić utučena zbog smrti kolege!

Autor:

Zabava

31.01.2021

16:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čuveni pevač narodne muzike Risto Riki Lugonjić preminuo je iznenada u 68. godini, a povodom njegove smrti oglasila se koleginica Nada Topčagić.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Nada Topčagić

Naša estrada ostala je u šoku zbog ovog velikog gubitka, a jedna od njih je i Nada Topčagić koja je bila šokirana ovim saznanjem:

- Riki je umro? Jao, ne mogu da verujem. Strašno, jao, šta da kažem. Mi smo sinoć stigli u Bajinu Baštu, ovo je tragedija, nije normalno, ko je sledeći? Toliko mi je žao. Išla sam pevala kada je on organizovao tako kod njega u Grockoj. On je toliko bio ljubazan, mi se znamo sto godina, očajna sam. Išla sam u banju da ga posetim kad je imao udes. Zaista smo bili veliki prijatelji, ostala sam bez teksta - rekla je Nada za "Pink.rs" i dodala:

RepublikaFoto: youtube.com
Riki Lugonjić

- Ne mogu da verujem, mi smo sinoć došli ovde na Taru. Svaki put kad dođem ovde, jave mi da je neko umro. Tako je bilo za Džeja i za Boru Drljaču. Kako dođem na Taru, neko od pevača umre. Ne mogu doći sebi, ovo je stravično, tuga i jad. Tužna sam jako - navela je Topčagićeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading