Jutjuber rešio da se počasti luksuznom nekretninom: Prase kupio kuću od milion evra!

Autor: Dušan LUKIĆ

Zabava

30.01.2021

04:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularni jutjuber Bogdan Ilić poznatiji kao Baka Prase pazario je kuću na jednoj lokaciji u Beogradu, a za to je iskeširao oko milion evra.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Baka Prase

On je objavio video-snimak na kom se vidi kako sa prijateljima razgleda nekretninu, koju tek planira da sredi i opremi po svom ukusu.

- Kuća koju sam rešio da kupim je maltene kao mala zgrada! Ima tri sprata i ogromnu terasu. Odavno planiram da se preselim, ali nikako nisam nalazio neki prostor koji će da me zadovolji i u kom ću da imam sve što mi treba. Malo sam štedeo i na kraju sam rešio da dam milion evra. Nije to mala para! Jedino što mi smeta je malo dvorište, ali ne može da bude veće kada kuća zauzima najveći prostor. Mojima još nisam rekao da sam pazario nekretninu, ali se spremam da im kažem. Svakako je to moj novac, ništa mi nije palo s neba - rekao je jutjuber.

Kako saznajemo, Prase planira da opremi celu dnevnu sobu najboljom tehnikom za igranje video-igrica s obzirom na to da je veliki fan istih.

Foto: youtube.com/printscreen
Baka Prase

- Baka Prase u kući voli da pravi žurke, a obožava da igra igrice u slobodno vreme. Unajmio je čoveka kog će platiti da sredi enterijer nove kuće, a posebno će da uradi dnevni boravak zbog toga što hoće da napravi studio za video-igre. U samo sređivanje kuće planira da uloži još oko 20.000 evra pošto je deo nameštaja kupljen uz nekretninu - priča izvor za naš list.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Baka Prase

Podsećamo, Baka Prase bio je u žiži javnosti kada je na Instagram profilu objavio koliko mesečno novca daje na porez. On zarađuje oko 27.000 evra tako što snima klipove koje potom kači na Jutjub i Instagram profil, pa od pregleda dobija dosta novca. Najviše zarade donose mu reklame koje radi, a sklopio je i nekoliko ugovora sa poznatim brendovima, pa na mesečnom nivou povećava zaradu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading