Već dugo ne žive zajedno, a pevačica mu traži uslugu: Seve zove Igora da joj bude svedok na sudu!

Autor:

Zabava

30.01.2021

04:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Severinu Kojić (48) Opštinskom građanskom sudu u Zagrebu tužila je učiteljica zbog navodnog incidenta u školi u oktobru 2019. Učiteljica od pevačice traži 70.000 kuna odštete, odnosno oko 9.200 evra.

RepublikaFoto: instagram.com/severina
Igor Kojić i Severina Vučković

Na ročištu održanom u četvrtak u Vukovarskoj ulici predlagali su se i svedoci, a, između ostalog, Severinin advokat Jasminka Biloš kao svedoka je predložila i supruga pevačice Igora Kojića, koji je i dalje prijavljen na njenoj adresi na Kozjaku iako je poslednjih meseci, navodno, u Srbiji, piše 24sata.hr.

Kako saznajemo, Severina nije bila u Beogradu od aprila 2020, kao ni Igor u Zagrebu, a kako su mediji pisali još prošlog proleća, njihov odnos je zahladneo nakon što je Seve prošle godine mesec dana provela kod Kojićevih na Bežanijskoj kosi. Kako prenosi pomenuti portal, pevačicin automobil u četvrtak je bio ispred njenog stana na zagrebačkom Kozjaku, a roletne, po običaju, spuštene. Seve i Igor su i dalje zvanično u braku, što je sud, navodno, i potvrdio. I dalje se prate na društvenim mrežama, ali se više ne lajkuju, a pevačica mu je poslednju objavu posvetila prošlog leta za njegov rođendan.

RepublikaFoto: e-stock/S. FILIPOVIĆ
Igor i Severina

Inače, Seve je leto provela na imanju Tomislava Voštinica nedaleko od Zagreba i nazdravljala sa društvom, a s njim je bila i na krstarenju. Tad ga je, kako se navodi u medijima, predstavljala kao telohranitelja, a nakon što se počelo pričati da su u vezi, pevačica je to oštro demantovala te navode i izjavila da su samo prijatelji.

Kojićeva, može se reći, ne želi previše da se zamara brojnim sudskim ročištima, te tako na društvenim mrežama poslednjih dana objavljuje izazovne fotografije u kupaćim kostimima, prisećajući se leta.

RepublikaFoto: Republika.rs
Keba: Ne znam gde je Igor, valjda on zna šta mu je činiti

Sve češće se spekuliše da je došao kraj braka Severine i Igora Kojića, a Dragan Kojić Keba, svekar pevačice, prokomentarisao je njihov odnos.

- Ne znam gde su niti znam kakav je njihov odnos. Odrasli su ljudi i valjda znaju, a uvek su i znali, šta im je činiti. S druge strane, sve što rade, sebi rade, mene to ne zanima - rekao je pevač.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading