ŠOK IZJAVA VESNE DEDIĆ: Pustite Miku i Milenu na miru, mnogo više ima očeva koji zlostavljaju svoje ćerke!

Autor:

Zabava

29.01.2021

15:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njena izjava će se prepričavati!

Foto: youtube.com/printscreen
Vesna Dedić

Čitavu Srbiju potresla je ispovest Milene Radulović i drugih mladih glumica koje su optužile čuvenog režisera i producenta Miroslava Miku Aleksića da ih je s*ksualno zlostavljao kada su pohađale njegovu školu glume. 

Spisateljica i voditeljka Vesna Dedić dala je svoje mišljenje o ovoj temi, a njen komentar nikoga neće ostaviti ravnodušnim:

- Mislim da je sve rečeno o slučaju Mike Aleksić i o hrabrosti Milene, Ive i svih devojaka. Svaka moja reč bi bila samo ponavljanje onoga što su i mnogo pametniji od mene rekli - rekla je Vesna za "Srbiju danas" i dodaje:

RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show
Vesna Dedić

-  Potrebno je podstaći devojke i žene u srpskim selima i gradovima da se suoče sa njihovim iskustvima. Ono što jeste javna tajna, porodična tajna, mnogih sredina u Srbiji je to da je toliko stričeva, kumova, deda, nažalost i očeva, koji su zločinci, koji su unakazili detinjstva mnogih devojčica. O tome treba pričati. Mislim da bi sada Miku Aleksića i Milenu trebalo pustiti da se vodi sudski spor, da one rade ono što treba da rade. Potrebno je iskoreniti najstrašnije devijacije u srpskim porodicama - zaključuje autorka emisije "Balkanskom ulicom".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
zivo

29.01.2021 22:07

Ne treba nikog "pustiti".