Slađa Trajković: Đani se mnogo promenio otkako sam doživela moždani udar!

Autor:

Zabava

29.01.2021

15:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač više nije isti otkako mu se supruga suočila sa zdravstvenim problemom.

RepublikaFoto: ST/Vladimir Lukić
Slađana i Radiša Đani Trajković

Slađana Trajković, supruga pevača Radiše Trajkovića Đanija, pre desetak dana doživela je blaži moždani udar, a sada je progovorila o tome kako teku dani u njihovom domu nakon što je zadesio ovaj nemili događaj.

- Dobro sam, hvala Bogu. Sve je prošlo kako treba. To je bio manji moždani udar, koji ja prethodno nisam ni osetila. Promenila sam ishranu, šetam i idem na terapije - izjavila je Slađa za "Objektiv".

- Iskreno, baš se uplašio, i mogu da vam kažem da se od tada mnogo promenio. Kad hoću, recimo, da uzmem vodu, on odmah ustaje i kaže: „Ne bre, sedi, doneću ti ja vodu! Što mi nisi rekla, doneo bih ti ja”, a onda mu ja kažem: „Dobro bre, nisam ja baba - objašnjava Slađa kroz smeh.

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ
Slađa i Đani

Đani je nakon saznanja o Slađinom zdravstvenom stanju potvrdio za domaće medije da je njegova supruga imala probleme i da se veoma zabrinuo.

- Pomerio joj se pršljen oko vrata. Brinuo sam se za nju, sve vreme dok je bilo snimanje emisije, jer je bila na magnetnoj rezonanci. Morao sam da je zovem, šta bih ja bez moje Slađe. Nosila je kragnu - rekao je pevač tada.

Podsetimo, popularni pevač Radiša Trajković Đani i njegova supruga Slađana Trajković važe za jedan od najskladnijih bračnih parova na estradi, a 24. godišnjicu braka proslavili su u maju prošle godine, u svom domu, jer su oboje bili osuđeni na tri meseca kućnog pritvora zbog kršenja propisanih mera za vreme vanrednog stanja usled pandemije koronavirusa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading