Žika otkrio: Znam za DAJANINOG DEČKA, ni ja nisam usamljen!

Autor: Republika.rs

Zabava

28.01.2021

21:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U sve je upućen.

RepublikaFoto: tv prva/nikad nije kasno
Žika i Dajana

Žika Jakšić i Dajana Paunović već godinama su srećno razvedeni i kako su nedavno i sami rekli, bolje funkcionišu sada nego dok su bili u braku. Voditelj je upućen i u emotivni život svoje bivše drage.

Žika je progovorio o novom emotivnom statusu voditeljke, priznavši da je upućen u sve i nije iznenađen time što ima novog partnera:

-Upućen sam ja u sve. Znam da Dajana ima novog dečka, to nije novo i znam ja za to već duže vreme. Podržavam je, ipak smo mi bili u braku sedam godina, a pre toga smo se zabavljali skoro dve godine. Imamo uzajamno poštovanje. Ja sam zadovoljan kada je ona srećna- rekaoje  Žika u “DeToxic” emisiji i dodaje:

 

Čovek treba sebi da nađe ono što mu odgovara i da mu srce bude radosno. To je prirodno. Ona je lepa i mlada, a normalno je da ima puno udvarača. Što se mene tiče, ja jesam sam ali nisam usamljen - zaključio je.

Podsetimo, nedavno Dajana gostovala u emisiji kod Žika i jedno drugome upućivali su najlepše reči i pokazali kako se poštuju kao bivši supružnici.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading