ŽENE SE BOJE DA PROGOVORE... Hurricane poslale PODRŠKU Mileni Radulović, pa PROGOVORILE o svom iskustvu sa NASILJEM!

Autor:

Zabava

28.01.2021

08:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Devojke kažu da o ovoj temi treba javno pričati!

RepublikaFoto: Promo
Hurricane

Mlada glumica Milena Radulović koja je prijavila čuvenog režisera i producenta Miroslava Miku Aleksića, koji je vodio školu glume, verovatno nije bila ni svesna da će se lavina koju je pokrenula njena ispovest pretvoriti u revoluciju i osnažiti žene u čitavom regionu da progovore o s*ksualnom zlostavljanju koje su preživljavale.

Tim povodom su se oglasile i mnoge javne ličnostim, ne samo da se pridruže njoj i ispričaju svoja iskustva, već i da podrže mladu glumicu.

Mlade devojke iz grupe Hurricane u razgovoru za portal Srbija Danas prokomentarisale su aktuelnu situaciju koja je potresla region, pa otkrile da li se i sama susretala sa neprijatnim ponudama i situacijama.

RepublikaFoto: Dušan Pertović
Hurricane

- Podržavamo Milenu i svakoga ko se našao u njenoj ili nekoj sličnoj situaciji. Pričom o tome može da se pomogne onima koji prolaze kroz tako nešto - rekle su naše sagovornice, pa dodale:

- Mi nismo nikad bile u takvoj situaciji. Iza nas stoji uvek naš tim tako da smo zaštićene u tom smislu - ističu "Uraganke".

Iako su uvek okruženi ljudima iz svog tima i do nezgodnih situacija ne može da dože, devojke ipak priznaju da ne treba ćutati o takvim stvarima.

RepublikaFoto: ST/A. NALBANTJAN
Milena Radulović

- Rekle bi. To su stvari o kojima ne treba da se ćuti, ali nikad nije kasno pričati o tome - tvrde popularne devojke i kažu da razumeju zašto žene ćute o tome.

- Pa pretpostavljamo da su uplašene i da ih je strah da pričaju o tome, ali zato je i dobro da se o tome priča javno kako bi svako ko prolazi kroz takvu situaciju bio ohrabren da prijavi takav slučaj - ističu naše sagovornice.

 

 

 

Za sam kraj, devojke su se osvrnule i na kaznu, koja bi bila adekvatna za ovakvo delo.

- Mi se ne bi bavile time, postoje nadležni organi koji odlučuju o tome i sigurne smo da će oni najbolju kaznu za tako nešto i odrediti - zaključuju "Hurricane" za portal Srbija Danas.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading