(FOTO) PODSTANARI IZ PAKLA: Hrvatska voditeljka objavila fotke uništenog stana: Našla sam takve gadosti da sam sve morala da bacim

Autor: Republika

Zabava

27.01.2021

07:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hrvatska voditeljka Vjekoslava Bach na Fejsbuku je otkrila identitet podstanara i obećala da će ženu koja joj je upropastila stan stalno prozivati.

RepublikaFoto: facebook.com/printscreen
Muči muku sa podstanarima: Vjekoslava Bach

Vjekoslava Bach na društvenim mrežala se požalila da su joj podstanari uništili stan. Objavila je snimak na kojem se vidi u kakvom su neredu ostavili stan "podstanari iz pakla".

- Kada imaš podstanare iz pakla, ovako provodiš vikend. Evo sve krečimo, sve uređujemo. To je ona fina gospođa koja me vređala na Fejsbuku, ali nema veze. Evo to je ona baš sve očistila tako da moj muž sad sve jadan mala, skupa sa mnom. Ali ovo sam htela da pokažem, vrata su nestala, znači vrata nemamo od kuhinje, jer oni su izgubili vrata. Nijedne ručkice nemamo na ormanima, eto vidite, divota… Ali, ovo je top, znači dete je pisalo po vratima i ona je to kao očistila, ali tako je prekrasno očistila da su ovo moja vrata - rekla je.

Vjekoslava je na snimku otkrila identitet svojih podstanara i dodala kako će dotičnu gospođu stalno prozivati.

- Čisto da kad dođe kod nekog da živi da zna što ga čeka. Nema stvari koje nisu polomili, nema stvari koje nisu ukrali. Dobili su krevet sa Dormeo dušekom, trebate da vidite navlaku, verovatno je gospođa spavala kad je bila u onim ženskim danima pa sam našla takve gadosti da sam morala sve da bacim. Evo tako izgleda moj vikend. Čisto ako gospođa poželi da živi u vašem domu, nađite 101 način da vam ne uđe u kuću jer ćete zažaliti. Strašno. Ova vrata su bila nekad nova, sad izgledaju opet kao nova, a imala su odvratne fleke... I tako, to sam vam htela da vam pokažem, kako prolazi naš vikend, sa prekrasnim uspomenama od dva divna mlada bića koja ja zovem podstanari iz pakla - ispričala je Vjekoslava koja je stan od 75 m2 na Trešnjevci iznajmljivala je za 500 evra bez računa.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading